Skip to main content

Αναλύσεις του κώλου κα�� του καφενείου μας ταΐζουν.

%253B%253B%253B%253B%253BΔιαβάζουμε καθημερινά: Ο Ερντογάν έκανε, είπε…. Το Αιγαίο…. Νησιά του Αιγαίου απαιτούν οι Τούρκοι…. Μπλα μπλα μπλα….
Εχθές οι αναλυτές προέβαλαν σαν να ήταν γεγονός Δευτέρας Παρουσίας ότι ο Τραμπ έλαβε την απόφαση του Αιώνα και οι ΗΠΑ στηρίζουν τους Κούρδους και όχι την Τουρκία στη Συρία!
Μόλις το διαβάσαμε και αυτό βάλαμε τα γέλια συνδυάζοντάς το με τις αναλύσεις ότι ο Τραμπ χρησιμοποιεί πολλούς Έλληνες στο Λευκό Οίκο και μπλα μπλα μπλα.
Ονειρεύεται δε η Αμερική να διαθέτει στο μέλλον 12 αεροπλανοφόρα. Επιβεβαιώνεται με αυτές τις λίγες ειδησούλες που προανέφερα ότι οι Αμερικάνοι σαν σοβαρή χώρα που είναι συνεχίζει να εφαρμόζει τα σχέδια που έχουν εκπονηθεί από πριν το 1922 και να τα εφαρμόζει κατά γράμμα.
Ποια είναι αυτά τα σχέδια; Και ποιος διοικεί και δίνει κατευθύνσεις να υλοποιούνται; Η απάντηση είναι απλή. Μα φυσικά τα κεφάλαια. Υπάρχουν πολλές πολιτικές. Κεφάλαια όμως δυο. Το Τεξανικό και το Εβραίο-καθολικό που διοικούν τον πλανήτη (ο πρωθυπουργός μας μην ξεχνάτε επισκέφθηκε και τους δύο όπως είχε πράξει και ο Σαμαράς με τον Πάπα…) . Τα δύο κεφάλαια αυτά διαχειρίζονται και κατέχουν την πολεμική βιομηχανία και τις εταιρείες πετρελαίου και γενικά την ενέργεια .
Ας θυμηθούμε τις προβλέψεις του Σαντρουντίν Αγά Χαν που είχε πει: οι διάφορες πηγές ενέργειας αποτελούν ζητήματα που πρέπει να εξετασθούν όπως και η υπερπαραγωγή όπλων και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διάσπασης. Δεν πρέπει να αφεθεί η λήψη της απόφασης ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και στους… επιστημονικούς της συμβούλους… (Κάτι που δεν έχει συμβεί έως και σήμερα). Το 1922 οι ίδιοι έταξαν στην Ελλάδα έταξαν και στην Τουρκία. Η Ελλάδα σχεδόν καταστράφηκε, η δε Τουρκία απώλεσε τα μισά της εδάφη και παραπάνω έχασε την Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία ,το Ιράκ, την Συρία, κλπ. Τα σύνορα δε της απώλειας, οι ιθύνοντες τα χάραξαν με κανόνα, όχι για ευκολία αλλά με γνώμονα πάντα το διαίρει και βασίλευε για τον μέλλοντα χρόνο, και το πλήρωμα του χρόνου ήρθε. Οι Κούρδοι υποκινούμενοι και αυτοί θέλουν δικό τους κράτος, αλλά έχουν εδάφη σε 4 μεριές όχι μόνο στην Τουρκία, οι Σηίτες αντιμάχονται τους Σουνίτες, ο αδελφός τον αδελφό και το παιδί την μάνα . Όλο το πλεόνασμα του παλαιού πολεμικού υλικού χρησιμοποιείται εκεί. Οι Κούρδοι θα δημιουργήσουν δικό τους κράτος, αλλά θα έχουν διαμάχες με τους γείτονες για να είναι πειθήνιοι και συνεργάσιμοι για το μέλλον. Οι Τούρκοι που θα χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια θα πάρουν μερικά νησιά στο Αιγαίο σαν αντίδωρο ( θυμηθείτε την κυρία Μπενακή όταν είχε πάει για να ανακοινώσει στον Κάρολο Παπούλια ότι ψηφίστηκε για πρόεδρος της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο youtube. Στην Ελλάδα οι στόχοι των πετρελαιάδων έχουν επιτευχθεί ,πριν την άντληση όπως έχει συμβεί σε όλα τα κράτη του κόσμου εκτός του Μπουρνέι και της Νορβηγίας επικρατεί πείνα( Βενεζουέλα, Ανγκόλα,Νιγηρία), εγκληματικότητα και γενικά μια πλήρη διάλυση.Πρέπει να σας βεβαιώσω όμως ότι ο Τράμπ είναι φιλέλληνας υποσχέθηκε όπως με το σχέδιο ΜΑΡΣΑΛ να στείλει και αυτός δωρεές στην Ελλάδα, απο πληροφορίες μας θα διαθέσει πλαστικά φέρετρα των Αμερικανικών αποθεμάτων .Ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας που συναντήθηκε με τον Ρότσιλντ στο Παρίσι κρυφά δεν απολογήθηκε αλλά γνωρίζουμε το γιατί, ο Ρότσιλντ του υπενθύμισε τα εξής που είχε πεί ο προγονός του Βαρώνος Ρότσιλντ, 1840-1915, Βρετανός τραπεζίτης.Το μυστικό της κερδοσκοπίας είναι να αγοράζεις όταν το αίμα κυλάει στους δρόμους. Αγοράστε όταν ακούσετε τα κανόνια. Πουλήστε όταν ακούτε τις τρομπέτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης