ΑΝΑΞΙΟΣ Η ΜΩΡΟΣ ? ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.

3259 ph1Αυτός είναι ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού εμπορίου , ο οποίος αντί να μάχεται υπέρ του κλάδου των εμπόρων που εκπροσωπεί με τις κινήσεις του ζημιώνει τον κλάδο . Διαβάζω στο έγκριτο site www.olympia.gr. ότι παρευρέθη
στα εγκαίνια της παράνομης εκθέσεως λουλουδιών στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά . Ας τα πάρουμε ένα ένα , στο χώρο που πήγε δεν είδε ότι δεν ήταν εκθετήρια αλλά χώροι πωλήσεως των εκθεμάτων ; Οι πωλήσεις εγένοντο με νόμιμο τρόπο ; γιατί δεν υπήρχαν ταμειομηχανές ή αποδείξεις θεωρημένες από την εφορία; Δεν είδε ότι στα περίπτερα δεν υπήρχε ταμπέλα ιδιοκτήτου ή καμία άλλη επιγραφή (για να αποφεύγουν τις κυρώσεις του νόμου ) , δεν παρατήρησε ότι εκεί πωλούσαν εκτός των άλλων λιπάσματα και φάρμακα , κάτι που ο νόμος επιτρέπει μόνο στα γεωπονικά καταστήματα να κάνουν λόγω επικινδυνότητας ; Με τις πράξεις του φανέρωσε ότι εξυπηρετεί κάποια αλλότρια συμφέροντα από αυτά των εμπόρων .

Σχόλια (0)

 • Διάβασα τό άρθρο σας….
  Ή εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα ή δέν ξέρει τί τού γίνεται….
  Εσείς θεωρείτε ότι οι καρεκλάδες εν Ελλάδι ξέρουν τί γίνεται κάτω από τήν καρέκλα τους;
  H "καθιστική" ζωή τους αρέσει, η γραβάτα καί τό κοστούμι γιά νά παρουσιάζονται ώς "άνθρωποι", γιά νά μπορούν νά ξεγελούν τούς ανθρώπους καί νά παίρνουν ψήφους καί η πολλή "μουρμούρα" ή λέγειν όπως προτιμάτε….
  Όλοι αυτοί έχουν ημερομηνία λήξεως, απλούστατα διότι ροκανίζουν τήν καρέκλα στήν οποία κάθονται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
 • 0
 • 2.304.286