• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Σταύρος Λυγερός Κυπριακό: Ο συζών με τουρκάλα σύμβουλος Τσίπρα προωθεί διαφορετική γραμμή απ�� Κοτζιά(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Σταύρος Λυγερός Κυπριακό: Ο συζών με τουρκάλα σύμβουλος Τσίπρα προωθεί διαφορετική γραμμή απ�� Κοτζιά(ΒΙΝΤΕΟ)

1a
Απίστευτα και όμως αληθινά. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Σταύρος Λυγερός αποκαλύπτει τα αδιανόητα και αναφέρεται στη στάση του Ευάγγελου Καλπαδάκη, διευθυντή
του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Όπως έχει γίνει γνωστό και έχει γραφεί σε πολλές ιστοσελίδες, ο κ. Βαγγέλης Καλπαδάκης έχει αισθηματικό δεσμό και συζεί με την σύμβουλο της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα κ. Φεϊζά Μπαρουτσού.Και όχι μόνο. Συζούν μαζί.
Δηλαδή ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού συζεί με την τρίτη στην ιεραρχία της Τουρκικής πρεσβείας στην Ελλάδα και το ερώτημα είναι ποιος αποκαλύπτει και τι από τα εθνικά θέματα στον άλλον επί της κοινής των κλίνης.
Η κ. Μπαρουτσού μετατέθηκε το καλοκαίρι στην Αθήνα μετά την τοποθέτηση του κ. Καλπαδάκη στην τόσο σπουδαία εθνική θέση. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.278