Skip to main content

Αυτοκτόνησε 56χρονος που έχανε το σπίτι του.

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fhqdefault
hqdefaultΣτην αυτοκτονία οδηγήθηκε ένας άνδρας στα Ίσθμια, που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το ενδεχόμενο να χάσει το σπίτι του.
Το περιστατικό έγινε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο 56χρονος εντοπίστηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του, σε κεντρικό δρόμο των Ισθμίων.

Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με το loutraki365.gr, την προηγούμενη ημέρα είχε παραλάβει ένα έγγραφο από δικηγόρο, μ�� βάση το οποίο κινδύνευε σοβαρά να χάσει το σπίτι του. Αν και μοιράστηκε τη στενοχώρια του με κοντινούς του ανθρώπους, κανείς δεν περίμενε πού θα τον ωθούσε η απελπισία.
Ο 56χρονος, συνταξιούχος υπάλληλος της Διώρυγας, άφησε σημείωμα προς αυτούς που άφησε πίσω του, το παιδί και την αδερφή του στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε ζητούσε συγνώμη γιατί δεν κατάφερε να κρατήσει το σπίτι της οικογένειας.
Η αυτοκτονία προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ πολλοί διερχόμενοι οδηγοί είδαν την εικόνα του 56χρονου αυτόχειρα, καθώς το σημείο στο οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του ήταν ορατό από τον δρόμο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι.

loutraki365.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης