Βρήκε την οικογένειά της 10 χρόνια μετά το τσουνάμι

KbGQVH9W9nx3gW99t 6m QQwrPGWMd0Yv4nWNXvT Xdd5PP bvWtIQmXb0EtPRdQyIsDMKM=s135

Με την οικογένειά της επανενώθηκε ένα 14χρονο κορίτσι από την Ινδονησία, 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της όταν παρασύρθηκε από το τσουνάμι που έπληξε τη χώρα.
Η 4χρονη τότε Ραντατούλ Τζάνα και ο 7χρονος αδερφός της, χωρίστηκαν από τους γονείς τους, την ώρα που σκαρφάλωσαν επάνω σε ένα κομμάτι ξύλου, όταν το
τσουνάμι χτύπησε το σπίτι τους στις 26 Δεκεμβρίου 2004, .
Η μητέρα της Τζάνα, Τζαμάλια και ο σύζυγός της επέζησαν και έψαχναν για τα παιδιά τους, σταμάτησαν όμως μετά από ένα μήνα υποθέτοντας πως είχαν πεθάνει στο καταστροφικό τσουνάμι.
Τον Ιούνιο ο αδερφός της Τζαμάλια εντόπισε ένα κοριτσάκι που έμοιαζε με την μικρή να επιστρέφει από το σχολείο και άρχισε να κάνει έρευνες γι’ αυτήν. Ανακάλυψε πως η μικρή είχε παρασυρθεί από τα νερά στην επαρχία Ατσε, διασώθηκε από έναν ψαρά και τη μεγάλωσε η ηλικιωμένη μητέρα του που την ονόμασε Γουένι.
Η Τζαμάλια και ο σύζυγός της, επισκέφτηκαν το κορίτσι στα τέλη Ιουνίου και διαπίστωσαν ότι ήταν η κόρη τους. «Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στο Θεό για την επανένωσή μας με το παιδί μας, μετά από 10 χρόνια» δήλωσε η Τζαμάλια. «Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο γρήγορα, όταν την είδα. Αγκαλιαστήκαμε και ένιωσε τόσο άνετα στην αγκαλιά μου» πρόσθεσε.
Η μητέρα δήλωσε επίσης πρόθυμη να περάσει από τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί ότι η μικρή είναι κόρη της, αν και δεν έχει καμία αμφιβολία καθώς την αναγνώρισε αμέσως. Όπως τόνισε η μικρή έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της, αν και το χρώμα του δέρματός της έχει αλλάξει γιατί εργάζεται κάτω από τον ήλιο, βοηθώντας τη θετή μητέρα της να συλλέξουν όστρακα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.052