Δεν είμαστε αντισιωνιστές αλλά κάτι δεν πάει καλά.

%25CE%25B5%25CE%25B2%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2582Η υπόθεση μυρίζει….

Μονίμως a priori αθώοι. Τι γίνεται όμως όταν δεν είναι; Φωνάζουν ότι είμαστε εμείς αντι-σιωνιστές! Μα εμείς ούτε αγαπάμε, ούτε μισούμε κανέναν, ούτε ασχολούμαστε καν.


Ο πρώην εργαζόμενος της HSBC Ερβέ Φαλτσιάνι ο οποίος διέρρευσε απόρρητα στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, μεταξύ των οποίων και η λίστα Λαγκάρντ, σε αποσπάσματα του βιβλίου του «La cassaforte degli evasori» («Το χρηματοκιβώτιο των απατεώνων») που είχε προδημοσιεύσει η Corriere della Sera, υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δέχθηκε εκβιαστικά την τρόικα στην Ελλάδα υπό την απειλή ότι θα αποκαλυφθούν οι καταθέσεις ύψο��ς 500 εκ. ευρώ της μητέρας του, Μαργαρίτας, στην Ελβετία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άνθρωπος που εκβίασε τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν ο Νικολά Σαρκοζί (Εβραίος Θεσσαλονικιός από παππού και υπερήφανος), ο οποίος τον ανάγκασε με αυτό τον τρόπο να μπει στο ΔΝΤ και κατ’ επέκταση στον έλεγχο της τρόικας. Ανακατεμένος στην Λίστα όμως είναι ο Σαμπύ Μιωνής Ελληνο-Εβραίος επιχειρηματίας ο οποίος πήρε και την Ισραηλινή υπηκοότητα, τον οποίο τώρα καλούνε σε εξεταστικές.

Τι γίνεται όμως; Πολλές οι συμπτώσεις και όπως λέει και ο Σερλοκ Χολμς συμπτώσεις δεν υπάρχουν, το σύμπαν σπάνια είναι τόσο βαρετό. Για να δούμε τι θα δούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.659