Skip to main content

Δηλώσεις επί δηλώσεων τελικά τον διέγραψαν.

Ζηλεύοντας την κ. Ρεπούση ο Νάσος Θεοδωρίδης κάνει δηλώσεις που η Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δεν θα τολμούσε καν να αρθρώσει. Πρώτα στην Εφημερίδα Αυγή αποκάλεσε μύθο το Αλβανικό Έπος ενώ συνέχισε τις
δηλώσεις ανήμερα της μαύρης επετείου των Ιμίων ονομάζοντας τα Καρντάκ. Μετά από αυτήν την δήλωση διαγράφτηκε και από το κόμμα του. Όμως δεν σταμάτησε εκεί, έκανε δηλώσεις και για τους Έλληνες του Πόντου. Παραθέτουμε την εξής δήλωση:

Πόντιοι: Από πού κι ως πού Έλληνες;

Untitled 1του Νάσσου Θεοδωρίδη, Μέλος Π.Κ. ΣΥΡΙΖΑ
Οι αυτοαποκαλούμενοι Πόντιοι είναι το εκχριστιανισμένο σκέλος της παρακαυκάσιας ιθαγενούς φυλής των Μουσουλμάνων Λαζών που …αποπέμφθηκε στην Ελλάδα το 1923 βάσει της συνθήκης της Λωζάνης.Το δέυτερο και πλειοψηφόν σκέλος των Λαζών παρέμεινε στο Λαζιστάν (Πόντος) επειδή ασπάζεται το Μουσουλμανικό θρήσκευμα.Ταυτιζόμενοι φυλετικά με τους Πόντιους, οι Λαζοί αποτελούνε γηγενή λαό της ΒΑ Τουρκίας με Καυκάσια καταγωγή και ιδιάζουσα γλώσσα που μοιάζει με την Γεωργιανή.Η ιστορία ουδέποτε ανέδειξε Ελληνοποντιακή εθνότητα.Πόντιοι (Λαζοί) κατέφθασαν στην Ιστάνμπουλ τον Σεπτέμβριο του 1955 και έκαναν τις γνωστ��ς καταστροφές, αγανακτισμένοι από την επίθεση στην οικία του Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη.Η κατάληψη της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε από Περσοπόντιους.Οι επιμιξίες ποντίων με τουρκικά φύλα ήταν αναρίθμητες.
Ως ψυχίατρος καταθέτω το δίπλωμά μου ότι ο κύριος αυτός πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ επειγόντως, ενώ αν είναι δυνατόν ας του βρεθεί μία θέση σε ένα θεραπευτήριο, στο Δαφνί, στο Δρομοκαΐτειο. Ας μην αφήνουμε έναν συνάνθρωπό μας μόνο και αβοήθητο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης