Δύο νεκροί για ένα κινητό που έπεσε σε υπόνομο

Δύο νεκροί για ένα κινητό που έπεσε σε υπόνομο

Δύο άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία και αρκετοί άλλοι λιποθύμησαν όταν το κινητό μιας γυναίκας έπεσε σε έναν υπόνομο στο Ξινξιάνγκ, στην επαρχία Χεναν της Κίνας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα South China Morning Post, ο σύζυγος της γυναίκας κατέβηκε στον υπόνομο για να πιάσει το κινητό της, αξίας περίπου 300 δολαρίων αλλά έχασε τις αισθήσεις του εξαιτίας της δυσωδίας. Διαπιστώνοντας πως κάτι έπαθε ο γιός της, η μητέρα του μπήκε κι αυτή στον υπόνομο για να τον βοηθήσει αλλά λιποθύμησε κι αυτή.

Η γυναίκα προσπάθησε να σώσει τον σύζυγο και την πεθερά της, κατεβαίνοντα�� κι αυτή στον υπόνομο με αποτέλεσμα να χάσει κι αυτή τις αισθήσεις της. Είχε προλάβει να καλέσει σε βοήθεια τους γείτονες που έσπευσαν στο σημείο για να συνδράμουν. Αλλά κι αυτοί είχαν την ίδια τύχη αφού αρκετοί από αυτούς λιποθύμησαν στην προσπάθειά τους να τους σωσουν.
Συνολικά έξι άτομα ανασύρθηκαν λιπόθυμα από τον υπόνομο με τη βοήθεια ενός σχοινιού. Ο σύζυγος της γυναίκας και η μητέρα του είχαν καρδιακούς παλμούς αλλά κατέληξαν στο δρόμο προς τον νοσοκομείο ενώ άλλη μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κώμα. Κι όλα αυτά για ένα κινητό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.052