• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • «Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός/-λή και να θεωρείσαι βλάκας, παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία» (Αβραάμ Λίνκολν)

«Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός/-λή και να θεωρείσαι βλάκας, παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία» (Αβραάμ Λίνκολν)%252C%2B%2527O%25CE%25BB%25CE%25B3%25CE%25B1%2B%25CE%2593%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B2%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25AF%25CE%25BB%25CE%25B7Η Ομογένεια ΗΠΑ γελά -και θλίβεται- με την ”κυβερνητική εκπρόσωπο”, ‘Oλγα Γεροβασίλη (ή ”τους μαυρογυαλούρους Ελλάδας και αν πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς”)Γιά δεκαετίες πιστεύαμε ότι οι ‘Ελληνες πολιτικοί, εκτός από άχρηστοι-κουτοπόνηροι, είναι και γραφικοί. Μας είχαν ”πείσει”. Και απλά γελούσαμε με τις διάφορες ”σαχλαμάρες” που ”εκτόξευαν” γιά ζητήματα απόδημου Ελληνισμού. Τώρα, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ελλάδας, μαςπιστοποιεί ότι είναι και άσχετοι ”ρωποπερπερήθρες”, αφού ”εκτοξεύουν” και χοντρές βλακείες, με τις οποίες υποτιμούν την νοημοσύνη μας.
Η ”εκπρόσωπος”, σε συνέντευξή της σε ελληνική εφημερίδα Αστόριας Νέας Υόρκης (26 Νοε. ’15) και στην ερώτηση γιά ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης με στόχο την ”αναζωογόνηση των σχέσεων με την Ομογένεια”, απαντά (εκτός των άλλων): ”Η ενίσχυση του Συμβούλιου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ)”. Η άσχετη ”εκπρόσωπος κυβέρνησης”, δεν γνωρίζει ότι το ΣΑΕ ”πέθανε” τον χρόνο 2009; Σε άλλη ερώτηση ”τι θα ήθελε η κυβέρνηση να κάνουν οι Ομογενείς γιά την Ελλάδα”, απαντά: ”Επενδύσεις…”. Δηλαδή, μας λέει: ”Ελάτε στην Ελλάδα, με το σάπιο-διεφθαρμένο κράτος, γιά να σας κλέψουμε, όπως συνηθίζουμε και μετά να φύγετε αγανακτισμένοι (όπως συνηθίζεται)”.’Ενας πολιτικός της Ελλάδας, με στοιχειώδη γνώση και σοβαρότητα, αντί να ”παίζει με τα νεύρα μας” εκτοξεύοντας βλακείες που παραπέμπουν σε γελοιότητες, περί (πεθαμένου) ”ΣΑΕ” και (απαγορευτικών) ”επενδύσεων”, θα έλεγε τα απλά και αυτονόητα:«Από εσάς τους Ομογενείς θέλουμε τρία πράγματα.1- Κρατήστε την ελληνική μας γλώσσα, τις παραδόσεις μας, με κάθε τρόπο… κρατήστε παιδιά και εγγόνια σας κοντά στην Ελλάδα. 2- Χρησιμοποιείτε-καταναλώνετε εισαγώμενα ελληνικά προϊόντα, βοηθήστε όπου και όπως μπορείτε, προβάλλοντάς τα στην Αμερική σε εστιατόρια, σε ”σούπερ μάρκετς” κ.ά., γιά να τριπλασιάσουμε, να πενταπλασιάσουμε τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ. 3- Να έρχεστε συχνά στην Ελλάδα και ειδικά προσκαλέστε Αμερικανούς συμπολίτες σας να την επισκέπτονται μαζί σας».( Θεωρούμε ότι είναι αδιανόητο, στα αμερικάνικα ”σούπερ μάρκετς” να υπάρχουν π.χ. ελαιόλαδα από Ισπανία, Ιταλία, Χιλή κ.ά. και να μην υπάρχει ελληνικό ελαιόλαδο. Να υπάρχει τυρί ”φέτα” από…Βουλγαρία και να μην υπάρχει από Ελλάδα. Και αναρωτιόμαστε, οι 15-20 αργόσχολοι ‘Ελληνες ”διπλωμάτες” και ”εμπορικοί ακόλουθοι” στις ΗΠΑ, εκτός από τουρισμό με κρατικό χρήμα και…πληρεξούσια, τι άλλο κάνουν; )πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Στον ΟΗΕ -γιά την 69η Γεν. Συνέλευση- ο εξοχ. αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Ευ. Βενιζέλος

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Σχόλιο: Γιά…”λόγους ασφαλείας”(!!!) μόνο ”δημοσιογράφοι” που θα ”δηλωθούν” έγκαιρα, θα κα…

Ομογενείς, ΜΗΝ ενοχλείτε τους προξένους-διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ πριν το μεσημέρι…Ξυπνούν αργά

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Ακολουθώντας πιστά την παράδοση των δημοσίων υπαλλήλων Ελλάδας, πάνε στα προξενεία λίγο πριν το μ…

Η Ομογένεια ζητά καθαρές-έντιμες εξηγήσεις από την (ελληνική) Αρχιεπισκοπ�� Αμερικής

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Τι συμβαίνει με την υποτιθέμενη ”ανοικοδόμηση του αγίου Νικολάου” στο ”σημείο Μηδέν”, Mανχάττ…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.278