Skip to main content

“Είναι π��οτιμότερο να δω να κυριαρχεί στην αγορά της Πόλης το φακιόλι των Τούρκων παρά η καλύπτρα των Λατίνων”. Λουκάς Νοταράς:

ppppppΔεν μπορούσα να το κατανοήσω σαν παιδί του γυμνασίου τότε που το πρωτάκουσα. Τα τελευταία χρόνια μάθαμε ότι οι εταίροι μας Λατίνοι που μας επιβάλουν τον οικονομικό θάνατο σήμερα, δήθεν μας βοηθούν, αλλά όμως όλα αυτά τα χρόνια εκμαύλιζαν τους
πολιτικούς μας και τους στρατιωτικούς μας και μας πωλούσαν άχρηστα τανκς , τυφλά αεροπλάνα, υποβρύχια τάφους, υπέρ τιμολογημένα προϊόντα και υπηρεσίες της Ζήμενς, αγόρασαν το νέο αεροδρόμιο της χώρας και δεν πληρώνουν φπα θέλουν ,θέλουν θέλουν και τα άλλα 14 αεροδρόμια. Οι εξωνημένοι πολιτικοί μας έχουν ψηφίσει νόμο πρώτα να πληρώνονται οι δανειστές και μετά να παίρνουν μισθούς οι εργαζόμενοι και ανερυθρίαστα ταΐζουν ψέματα τον κόσμο λέγοντας ότι δεν θα πληρώσουν το ΔΝΤ για να πληρωθούν οι συντάξεις. Χάθηκε ο φάκελος του κατοχικού δανείου που πήραν οι Γερμανοί , τις πολεμικές αποζημιώσεις δεν τις απαιτούμε και δεν μας πληρώνουν ούτε καν το συζητάνε οι Γερμανοί . Πας να ζητήσεις το δίκιο σου και πρέπει να πας στο Βερολίνο να βρεις δικαστή . Οι υπουργοί για κάθε απόφαση ανθελληνική που παίρνουν σαν δικαιολογία προτάσσουν το χρέος.
Δυστυχώς η πραγματικότητα δεν είναι κινδυνολογία. Η καταστροφή είναι εν τω πράτεσθαι και θα ολοκληρωθεί. Γιατί, γιατί μετά θα αρπαχτεί το πετρέλαιο. Πριν την αρπαγή πρέπει να ολοκληρωθεί η καταστροφή της ακεραιότητας (βλέπουμε Αλβανούς, τις δηλώσεις τους, τις φασαρίες στα Σκόπια, τον Ερντογάν, την εισβολή Μουσουλμάνων…). Hannibal ante portas est. Σεμνοί πατριώτες, αδιάφθοροι παραμένουν σιωπηλοί και είναι ελάχιστοι. Οι γενναίοι κυνηγήθηκαν, ρημάχτηκαν, σκοτώθηκαν, υποσκελίστηκαν στην χώρα που ανταμείβεται η προδοσία και ενθαρρύνεται η εθνική ελαστικότητα.

Γιατί όμως μία μικρή χώρα χρωστάει τόσα πολλά;;;

Ο κ. Καραμανλής στην σχεδόν αδημοσίευτη στον τύπο (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ) επιστολή του προς τους πρωθυπουργούς των εννέα της ΕΟΚ γραμμένη στις 12/12/78 βεβαιώνει τον νανισμό της οικονομίας μας:”…. ο βαθμός του μεγέθους των ελληνικών οικονομικών παραγόντων, ακόμη και στον τομέα της γεωργίας, είναι τόσο περιορισμένος, ώστε να μη δημιουργεί ουσιώδη προβλήματα σε κανένα μέλος της ΕΟΚ….”

Επί 60 χρόνια ακούω: Το Εθνικό Συμφέρον, Έθνος, Για την Πατρίδα, Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο, Είσαστε φρένο της Αριστεράς και της Προόδου, Λεφτά Υπάρχουν, Θα Σκίσουμε το Μνημόνιο!!! Ο εθνικός ποιητής Διονύσιος Σολωμός, έδωσε την προφητικά σωστή διάσταση με τους στίχους:
Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.
Ας θυμηθούμε ότι στο όνομα της πίστης οι Λατίνοι έκαναν τις Σταυροφορίες κατέβαλαν το Βυζάντιο και λεηλάτησαν τον τόπο. Όλο τους χρωστάμε. Οι Λατίνοι θέλουν μόνο πρ��νόμια και κέρδος. Και εμείς θα είμαστε πάντα αδύναμοι και εξαθλιωμένοι.

Μία επίσκεψη σε νοσοκομείο που έχει εφημερία, μια νυχτερινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μια βόλτα σε ένα συσσίτιο αγάπης της εκκλησίας, κάνει κάθε Έλληνα να αγανακτεί και να λέει σαν άλλος Λουκάς Νοταράς: Είναι προτιμότερο να δω να κυριαρχεί στην αγορά της Πόλης το φακιόλι των Τούρκων παρά η καλύπτρα των Λατίνων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης