• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • Εγγραφο υπουργείου ‘Αμυνας ΗΠΑ, αποδεικνύει την ΑΛΗΘΕΙΑ γιά τα αεροσκάφη ORION P-3 και τα 500 εκατομμύρια

Εγγραφο υπουργείου ‘Αμυνας ΗΠΑ, αποδεικνύει την ΑΛΗΘΕΙΑ γιά τα αεροσκάφη ORION P-3 και τα 500 εκατομμύρια

mmmmΗ προηγούμενη κυβέρνηση (Σαμαρά-Βενιζέλου) είχε ζητήσει επίσημα την αναβάθμιση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας ΟRIOΝ Ρ-3Β, με κόστος 500 εκατομ. δολ. Το Στέητ Ντηπάρτμεντ είχε εγκρίνει το αίτημα της τότε ελληνικής
κυβέρνησης και ενημερώθηκε το Κογκρέσσο 6 Οκτωβρίου 2014 από το υπουργείο ‘Αμυνας ΗΠΑ. Το επίσημο αίτημα της Ελλάδας προς τις ΗΠΑ, εκτιμάται ότι υποβλήθηκε από τον τότε υπουργό ‘Αμυνας Δημ. Αβραμόπουλο, στον τότε Αμερικανό ομόλογό του Τσακ Χέϊγκελ, στις 21 Αυγούστου 2014, στην συνάντησή τους στην Ουάσιγκτον (Πεντάγωνο), αλλά ουδέποτε ανακοινώθηκε ή αναφέρθηκε οτιδήποτε στα ΜΜΕ… (Το έγγραφο του υπουργείου ‘Αμυνας ΗΠΑ)
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Το υπουργείο ‘Αμυνας ΗΠΑ, μετά το ”ΟΚ” του Στέητ Ντηπάρτμεντ, ΔΕΝ θα ενημέρωνε το Κογκρέσσο αν η ελληνική κυβέρνηση (υπουργεί�� ‘Αμυνας) ΔΕΝ είχε υποβάλει (γραπτή) ”επιστολή πρόθεσης” (Letter of Intent) γιά αναβάθμιση των αεροσκαφών. Αυτή λογικά υποβλήθηκε πριν τις 6 Οκτωβρίου 2014. Αντί να μπερδεύεται η τωρινή κυβέρνηση, με τις ασοβάρευτες ανακοινώσεις και δηλώσεις γιά το ζήτημα και ειδικά με τις ανακολουθίες του Π. Καμμένου (που μπερδεύουν αντί να ξεκαθαρίζουν), γιατί δεν δίνει στην δημοσιότητα την επιστολή-αίτημα;;;
Η ”μίζα” και το λάθος του Παν. Καμμένου: Επειδή ο υπουργός φημίζεται γιά την τάση του να μιλά πρώτα και μετά να σκέπτεται, τον ενημερώνουμε ότι η ”Lockheed Martin Aeronautics Company” θα δώσει ”προμήθεια-μίζα” 10-15 εκατομ. δολ. (πάγια τακτική-κανόνας). Και αυτό επειδή η υπογραφείσα συμφωνία της Ελλάδας ΔΕΝ είναι με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά με ιδιωτική εταιρία (Lockheed Martin). Καλά θα κάνει ο υπουργός, να ψάξει να βρει ΠΟΥ πήγε η ”προμήθεια-μίζα” (ή ΠΟΥ θα πάει), αντί να ”δηλώνει” ότι δεν υπάρχει ”προμήθεια-μίζα”, επειδή έτσι εκτίθεται.
Σημ.: Η συμφωνία ΔΕΝ είναι ”διακρατική”. Δεν υπογράφηκε με υπουργείο ή κρατικό φορέα ΗΠΑ. Υπογράφηκε μεταξύ Ελλάδας και ιδιωτικής εταιρίας.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Νew York Times και ”Die Welt Τελευταία Νέα.

Νew York Times: Υπαίτιος του φόβου αγορών ο Σαμαράς. Aσταθής ηγέτης, μη δημοφιλής. Προτείνει γιά…

”Οργιάζουν” οι φήμες στις ΗΠΑ: ”Συμμαχία” Αβραμόπουλου – Ντόρας γιά αλλαγή πρωθυπουργού (χωρίς εκλογές);

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Φαίνεται ότι επιθυμούν το ”χρίσμα” των… ΗΠΑ, γι’ αυτό, γιά ασήμαντο λόγο, επισκέπτονται την …

Η απορία και το ερώτημα της Ομογένειας ΗΠΑ, για τους ”τουρίστες διπλωμάτες” της Ελλάδας.

Με αφορμή την στενή συνεργασία τους με την Αρχιεπισκοπή, για τον…αφανισμό της Ομογένειας Η Α…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.659