ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕ!!! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ Codex Alimentarius

codex alimentarius dvd front cover

Αυτό που έχουν κρύψει από τους Έλληνες είναι η δύναμη και η δυναμική της ελληνικής γλώσσας. Αυτό το λέω διότι εκτός από την ερμηνεία των λέξεων, υπάρχει και η αριθμοσοφία, που δεν θα την χρησιμοποιήσω σήμερα.

Ας δούμε λοιπόν τι είναι υβρίδιο, τι σημαίνει η λέξη και να εξετάσουμε την σχέση της ζωής μας και τις εξαρτήσεις της από τα υβρ��δια.

Αν γίνει πόλεμος η οικονομικό εμπάργκο, η όπως πιθανολογείται μία χρεωκοπία της χώρας, τα αποθέματα των γεω��γικών προϊόντων μας επαρκούν για 4 μήνες το πολύ. Μετά δεν θα υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ. Η μόνη διέξοδος που θα έχουν οι Έλληνες, θα είναι να γίνουν βαλανοφάγοι. Δεν θα υπάρχει ούτε ένας σπόρος, με δυνατότητα αναπαραγωγής. Οι σπόροι που πωλούν πλέον τα γεωπονικά καταστήματα ονομάζονται υβρίδια. F1 Δεν υπάρχει σπόρος που να μην είναι υβρίδιο η γενετικά μεταλλαγμένος. Αν κρατήσετε σπόρο από μαρούλι, κολοκύθι, ντομάτα κ.λ.π. και προσπαθήσετε να τον σπείρετε ξανά δεν πρόκειται να φυτρώσει, δεν θα δώσει καρπό. Αυτό είναι το υβρίδιο. Δεν αναπαράγεται. Ένα παράδειγμα: Από την ένωση αλόγου και όνου προκύπτει ο ημίονος,(μουλάρι), που δεν αναπαράγεται. Είναι υβρίδιο.(ύβρις+Δίας) . Ύβρις στον Θεό. Άλλο παράδειγμα της δύναμης της ελληνικής γλώσσας. Για την γυναίκα που εγκυμονούσε, πριν από είκοσι περίπου χρόνια, υπήρχε και υπάρχει η έκφραση, είναι σε ενδιαφέρουσα. (ΕΝ+ΔΙΑ+ΦΕΡΟΥΣΑ). Ότι μέσα της φέρει έναν Θεό.

Μέχρι το 1988 η Ελλάδα είχε τον σποροπαραγωγικό σταθμό της Θεσσαλίας. Αν ήθελες σπόρο σιταριού, η οποιονδήποτε άλλο σπόρο, τον αγόραζες από τον σταθμό. Σιγά-σιγά τον απαξίωσαν και έκλεισε προς δόξα των πολυεθνικών και των υβριδίων τους. Ελάχιστοι οι καθηγητές της γεωπονικής που διαμαρτυρήθηκαν. Τους κορόιδεψαν, τους απαξίωσαν, τους κόλλησαν ότι είναι ενάντιοι στον εκσυγχρονισμό και στην πρόοδο, με αποτέλεσμα να τους αποκαλέσουν και συνωμοσιολόγους. Εάν σήμερα συμβεί οτιδήποτε και έχουμε πάλι ένα 1941,(πείνα), τι ονομασία θα πρέπει να δώσουμε σε αυτό που θα είναι εκατονταπλάσιο αυτή την φορά;

Πρέπει λοιπόν να μάθουμε να φροντίζουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας. Ψάξτε. Υπάρχουν σπόροι σε ερασιτέχνες καλλιεργητές, κάντε μικρές παραγωγές και πολλαπλασιασμό σπόρων και εν συνεχεία ανταλλαγές. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε και αυτό . Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟΣ.

Σχόλια (0)

  • Βιολογικοί σπόροι δεν υπάρχουν εινα ψέμα.
    Σπόροι που αναπαραγάγονται υπάρχουν, αν το κατάστημα εχει καλώς αλλοιώς πουλάει ψέματα και αέρα.
    Γιά να αρχίσετε εύκολα πάρτε σπόρους βλήτου κρατείστε σπόρους απο αργίτικο πεπόνι που θα φάτε,
    σπόρους απο τσακονικη μελιτζανα και σιγα σιγα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.659