Ελλιπές το άρθρο του CrimesonairΞέχασες αγαπητέ φίλε, ή δεν ξέρεις κρίνοντάς σε με επιείκεια. Δεν αναφέρεις στο άρθρο σου ότι ο συγκεκριμένος ευτραφής όπως τον αναφέρεις σωματοφύλακας από το Μυλοπόταμο πριν εργαστεί σε Κοσκωτά- Λαυρεντιάδη από τα νεανικά του χρόνια ήταν σωματοφύλακας σε εφοπλιστή Κρητικό μεγαλο-οικονομικό παράγοντα της Ελλάδας και όχι μόνο. Σε μία στιγμή ανάγκης του ο εφοπλιστής χρειάστηκε χρήματα και τα δανείστηκε από τον Κοσκωτά και σε ύψιστη χειρονομία ��ποχρέωσης ο καραβοκύρης έδωσε σαν μέγα δώρο τον σωματοφύλακα αυτό στον Κοσκωτά. Πριν 11 χρόνια έγκυρη και έγκριτη εφημερίδα του οργανισμού είχε αφιερώσει δισέλιδο με τη ζωή του και ότι είχε εκπαιδεύσει αν και νεαρό παιδί τη φρουρά του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη. Η μόνη κατηγορία που μπορείς να του προσάψεις είναι ότι κάνει σωστά τη δουλειά του και τίποτε άλλο.

Ο κοινός σωματοφύλακας σε Λαυρεντιάδη-Κοσκωτά%CF%891
%CF%892
Ορεσίβιος από το Μυλοπόταμο
Στόχος μας δεν είναι να “ενοχοποιήσουμε” τον πρώην σωματοφύλακα του Κοσκωτά, απλά το παραθέτουμε ως στοιχείο του αποκαλυοτικού ρεπορτάζ, γιατί κάποιοι κουβαλούν τη δική τους ιστορία …
Στον «Αγγελικά» πλασμένο «κόσμο της νύχτας» είναι κοινό μυστικό πως τον πρώτο λόγο στη φύλαξη του Λαυρεντιάδη έχει «ευτραφής» Κρητικός με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, που υπήρξε η «σκιά» του μεγαλοαπατεώνα Κοσκωτά την περίοδο της παντοδυναμίας του. Ο ιδιώτης αυτός έχει επανδρώσει τη «φρουρά» του Λαυρεντιάδη με συντοπίτες του από τα Ζωνιανά, ενώ κάτοικοι της περιοχής στη Βάρη είχαν συνδυάσει την οδό Νικολάου Μαρώνη με «μαυροπουκαμισάδες» να μπαινόβγαινουν στη βίλα και να «χτενίζουν» το χώρο. Οι «φουσκωτοί» αυτοί είχαν επιφορ��ιστεί και με την φύλαξη των παιδιών και της συζύγου του 40χρονου, αφού στον περίγυρό του ο ίδιος φέρεται να είχε εκφράσει φόβους και για τυχόν απαγωγή τους. Σε αναγνώριση μάλιστα των χρήσιμων υπηρεσιών του ο Λαυρεντιάδης είχε … χρήσει τον Κρητικό, παλιό σωματοφύλακα του Κοσκωτά, και «υπεύθυνο λειτουργίας» του εργοστασίου φωσφωρικών λιπασμάτων που διαθέτει στην Καβάλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.639