Ενα σχέδιο που αρχίσε να πραγματοποιείται πριν από 75 χρόνια.

102BE%257E1 Θέλουν αίμα ελληνικό
1936. Δικτατορία του Ιωάννη Μεταξά. Τα τύμπανα ενός ακόμη καταστροφικού πολέμου αρχίζουν και σημαίνουν σε όλη την Ευρώπη. Γνωρίζοντας ο Μεταξάς τα μελλούμενα δίδει 10.000.000 δραχμές για άμυνα στην Μακεδονία και 500.000 δραχμές για την άμυνα της Ηπείρου και ο νοών νοήτω
Δημιουργεί το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α), κάνει πολλές μεταρρυθμίσεις ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ήταν ο νόμος της απαγορεύσεως νομής αιγών στην Αρκαδία. Το αποτέλεσμα: τεράστιο μεταναστευτικό κύμα των Αρκάδων προς τα αστικά κέντρα και κυρίως των Αθηνών και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σφαγή όλων των ποιμνίων. Έλλειψη κρέατος και παραγώγων γάλακτος στις αγορές. Έρχεται ο πόλεμος και μαζί με την πείνα θερίζουν τον πληθυσμό των αστικών κέντρων. Αυτοί που είχαν μεταναστεύσει σώνονται.
Αρχές δεκαετίας του 1960. Ο εθνάρχης Καραμανλής ζήλεύοντας τον Μεταξά εφαρμόζει τον ίδιο νόμο περί απαγορεύσεως βοσκής αιγών στην Αιτωλοακαρνανία Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται εκατομμύρια σφαγές αιγών, μαζική μετανάστευση στις ΗΠΑ των κατοίκων της περιοχής και μετά από 5 χρόνια αθρόες εισαγωγές κρεάτων από την Ροδεσία(σημερινή Ζιμπάμπουε). Σήμερα έχουν φέρει εκατομμύρια εποικιστές Μουσουλμάνους χωρίς γυναίκες. Το τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον είναι γνωστό στους Κυβερνώντες αλλά νομίζουν άγνωστο στις αίγες. Ανέφερα μόνο ιστορικά γεγονότα. Μην με λέτε συνωμοσιολόγο.

Σχόλια (0)

 • Κάποιο λάθος κάνετε ώς πρός τίς αθρόες εισαγωγές κρέατος από τήν Ροδεσία.
  Έγιναν εισαγωγές αλλά όχι λόγο έλλειψης.
  Λόγω αλλαγής πολιτικού καθεστώτος.
  Απαγορεύτηκαν λόγω δικτατορίας οι εισαγωγές κρεάτων από τίς χώρες μέ ελεύθερο δημοκρατικό πολίτευμα καί επετράπησαν οι εισαγωγές κρεάτων, μόνο από κράτη μέ δικτατορικό καθεστώς, όπως Αργεντινής καί Ροδεσίας.
  Υπήρξαν τά ποιό εκπληκτικά καί καθαρά κρέατα πού κατανάλωσαν οι Έλληνες μετά τόν Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά καί μέχρι σήμερα.
  Ελευθέρας βοσκής καί χωρίς οιστρογόνες καί άλλες παχυντικές ουσίες.

 • Εγώ τόνισα ότι εσφαγιάσθησαν και δεν υπήρχε αναπαραγωγή ώστε να είναι επαρκή τα ελληνικά κρέατα διότι εάν δεν έχεις δική σου παραγωγή σίγουρα θα κάνεις εισαγωγές ως προς την ποιότητα έχεις απόλυτο δίκιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
 • 0
 • 2.304.639