Επτά Ινδοί πέρασαν μαχαίρια στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας – Πώς τους ανακάλυψαν
- 10 Ιουλίου 2018 ,
- admin ,
- Δεν υπάρχουν σχόλια στο Επτά Ινδοί πέρασαν μαχαίρια στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας – Πώς τους ανακάλυψαν


απέτρεψε σοβαρό συμβάν στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας! Οι επτά συλληφθέντες, όλοι Ινδικής καταγωγής, είχαν μπει οπλισμένοι με μαχαίρια στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Εύβοιας, όπου εκδικαζόταν υπόθεση συμπατριώτη τους.
Συγκεκριμένα στο εδώλιο του κατηγορούμενου καθόταν Ινδός κρατούμενος, φρουρούμενος από εξωτερικούς φρουρούς της Φυλακής Χαλκίδας, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια και γινόταν η δίκη σε δεύτερο βαθμό. Οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν ανθρωποκτονία, ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη οπλοχρησία. Μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου βρίσκονταν περισσότεροι από 10 συμπατριώτες του, οι οποίοι παρακολουθούσαν την δίκη. Κάποια στιγμή ένας από τους εξωτερικούς φρουρούς παρατήρησε ότι ένας από τους Ινδούς, είχε ένα ύποπτο αντικείμενο κάτω από το πουκάμισό του, στο ύψος της μέσης.
Με την συνδρομή συναδέλφων του έβγαλε τον ύποπτο από την αίθουσα και σε σωματική έρευνα βρέθηκε πάνω του ένα μαχαίρι, αυτό της φωτογραφίας. Αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας της έδρας και δόθηκε εντολή να ελεγχθούν όλοι οι παριστάμενοι στο ακροατήριο. Στο Δικαστικό Μέγαρο κατέφθασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας Χαλκίδας και σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν παρόμοια μαχαίρια σε επτά άτομα Ινδικής καταγωγής, τα οποία συνελήφθησαν όλα. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα, με την διαδικασία του αυτοφώρου και την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας, ενώ διερευνάται γιατί είχαν μαζί τους τα μαχαίρια.
Πηγή
Πρόσφατη αρθρογραφία
- Ναυμαχία της Σαλαμίνας, μία άλλη οπτική και θεία παρέμβαση; 12 Ιουνίου 2023
- (χωρίς τίτλο) 9 Φεβρουαρίου 2023
- Η συμμαχία του ΝΑΤΟ Και η Ευρωπαϊκή ένωση 29 Απριλίου 2022
- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 23 Νοεμβρίου 2021
- Είναι καλύτερα να μη δίνεις καμιά δικαιολογία παρά μια κακή. 12 Οκτωβρίου 2021
Νεότερα Σχόλια
- kyrie shoes στο Τον Γαλιλαίο θα τον κρεμάγανε μάλλον….
- ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ στο Ο Παναγιωτάκης.
- Phoenix στο Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΣΑΝ. ΌΠΩΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ
- Unknown στο ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ
- aero1950@gmail.com στο Νιώθω αληθινά ντροπή και οργή για το δικαστικό μας σύστημα
Αφήστε μια απάντηση