Skip to main content

Η άσχημη ”μπόχα” μιας σάπιας χώρας πτώμ��τος, με ευκολόπιστο λαό.

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2F1854
1854Διαπλοκή, διαφθορά, αρπαχτές μίζες, ”βόλεμα ημέτερων-ρουσφέτια”,
ασυλία-παραγραφή-ατιμωρησία. Βουλή, ”πλυντήριο” ανομιών.

Κρατικοδίαιτα κόμματα, πολιτική-κομματική ”μαφία” και σχέσεις της με”νταβατζήδες”, παρακράτος, τρομοκρατία, οργανωμένο έγκλημα. Διαπλεκόμενη, ελεγχόμενη, ευτελισμένη ”δικαιοσύνη”. Η άσχημη ”μπόχα” μιας σάπιας χώρας πτώματος, με ευκολόπιστο λαό…



Η γλώσσα, ο μεγάλος αυτός και ανεκτίμητος εθνικός θησαυρός κινδυνεύει και χάνεται· από τις υψηλές κορυφές των ιστορικών της εξάρσεων κατολισθαίνει σε βάραθρα επικίνδυνα, σ’ ένα φτωχό, αφελές και απλοϊκό γλωσσικό ιδίωμα των αμορφώτων με λεξιλόγιο πενιχρό και πρωτόγονο.
Οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι τότε… .δεν έλεγαν λιάζονται ,γεμιστά, 99 χρόνια παραχώρηση ,Έλεγαν … Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών».

Οι ιστορικές παραδόσεις του έθνους κακοποιούνται βάναυσα και εν πολλοίς καταλύονται.


Παραμένει χιμαιρικό το όνειρο μιας ριζικής διοικητικής μεταρρύθμισης για την βελτίωση της ποιότητος της ζωής μας και τον αναβαθμό του πολιτισμού μας.

Η ελληνική κοινωνία, τέλος, υποβαθμίζεται και εκφυλίζεται,διότι, από τους επηρεασμούς των φαύλων και ανικάνων, αποθεώνεται η αμάθεια, ευδοκιμεί η μετριότητα, επικρατεί ο νεποτισμός και η οικογενειοκρατία, ανέρχεται και εξελίσσεται η κοσμική χυδαιότητα, διευθύνουν τα πάσης φύσεως καπετανάτα και η κοινωνική αναρρίχηση των επιτηδείων, των καπάτσων και των ημετέρων θεωρείται αξεπέραστη… λεβεντιά της νεότερης ρωμιοσύνης!

Περιέπεσε η κοινωνία μας στον λήθαργο του ανέμελου ‘ωχαδερφισμού και την κραιπάλη του καταναλωτισμού!

‘Ένα τεράστιο κύμα αντικοινωνικότητος και εγκληματικότητος μας καλύπτει και από πουθενά δεν προβάλλεται η σωστική άμυνα. Οι ληστείες είναι πλέον καθημερινές και συνήθεις, οι δολοφονίες συχνές, ενώ τα δηλητηριώδη απόβλητα, το δολοφονικό νέφος και οι θυσίες στον Μολώχ της ασφάλτου και των ναρκωτικών κατήντησαν ο κοινωνικός εφιάλτης των ημερών μας!

Έλειψαν πλέον τα φωτεινά πρότυπα, τα υποδείγματα αρετής, ευπρεπείας και ήθους· και παταγώδεις σωρεύονται γύρω μας οι διαψεύσεις ονείρων, προσδοκιών και ελπίδων.


Η μακαριότητα, η απάθεια, η αδιαφορία και ο εφησυχασμός μπροστά στο : μουκανητό της επερχομένης θυέλλης είναι αληθινή προδοσία έναντι του λαού και του έθνους.

Διότι οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι και ορατοί· και αν δεν υπάρξει η σωστική λύση, απειλείται άμεσα η δημοκρατία μας.

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση αμέσου ανάγκης.

Και το κακό επιτείνεται από την οικονομική δυσπραγία των ημερών μας και τις επικίνδυνες διεθνείς ανακατατάξεις εγγύς των συνόρων μας.

Επομένως. απαιτείται, καθολική εγρήγορση πανεθνική των Ελλήνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης