• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • Η Δημοκρατία μας τρέφει την καταπίεση, Η Δημοκρατία τρέφει την υποδούλωση, Η Δημοκρατία τρέφει τη βαναυσότητα. Το πιο απαίσιο είναι που τρέφει και την ηλιθιότητα των ανδρών στα ΜΑΤ.

Η Δημοκρατία μας τρέφει την καταπίεση, Η Δημοκρατία τρέφει την υποδούλωση, Η Δημοκρατία τρέφει τη βαναυσότητα. Το πιο απαίσιο είναι που τρέφει και την ηλιθιότητα των ανδρών στα ΜΑΤ.

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2023%252F01%252Fk1

k1ΜΑΤ και Δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι Γενίτσαροι της εκάστοτε Κρατικής εξουσίας.Μας είχαν υποσχεθεί παράδεισο και μας οδήγησαν στην κόλαση και τα χειρότερα έπονται.

Λεηλατείτε όλη η ακίνητη περιουσία της Ελλάδας ιδιωτική και
δημόσια και για τα κινητά μας έχουν φέρει όλους τους Μουσουλμάνους από τα πέρατα της γης Υποσχέθηκαν οι πολιτικοί μας πριν από χρόνια να μας οδηγήσουν σε οικονομικούς παραδείσους και αντί
αυτού μας οδήγησαν όχι μόνο στην κόλαση αλλά στην άκρη της αβύσσου και είναι έτοιμοι να μας σπρώξουν. Οι πολιτικοί μας θεωρούν (και αυτό αποδεικνύετε από τις πράξεις τους) μιάσματα που λερώνουν τον τόπο και τον καθαρό αέρα. Ενδεδυμένοι με προσωπεία καλοκάγαθα που στο σώμα τους όμως κυκλοφορεί πύον και χολή μας καταφέρνουν το ένα κτύπημα μετά το άλλο. Τα μέτρα τα οποία είχαν λάβει και συνεχίζουν είναι η πλήρης καταστροφή των Ελλήνων. Τώρα πλέον το πρόβλημα το γνωρίζουμε ας υψώσουμε φωνή και ας αντισταθούμε.

Για να θυμηθούμε μιας και υπήρξε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, την εξής δήλωση του σε τουρκικό κανάλι: “Οι τέσσερις αιώνες τουρκικής κατοχής είναι για εμάς εθνική κληρονομιά” (sic). Αλήθεια είπε. Είναι εθνική κληρονομιά για τους δημοσίους υπαλλήλους………………(Ε ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)
Οι Γενίτσαροι, ήταν…
επίλεκτα σώματα της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Αρχικά συγκροτούνταν από παιδιά χριστιανικών οικογενειών που εξαναγκάζονταν από μικρή ηλικία σε στρατιωτικ�� υπηρεσία. Οι Γενίτσαροι εξελίχθηκαν σε παραστρατιωτικό κέντρο εξουσίας σε εσωτερικούς πολιτικούς και οικονομικούς αγώνες, . Οι γενίτσαροι, εξισλαμισθέντες πλέον, γίνονταν οι πιο φανατικοί πολεμιστές καθώς μάλιστα, τίποτε δεν τους συνέδεε με την ομαλή οικογενειακή και κοινωνική ζωή αφού λησμονούσαν γονείς και γενέτειρα γη, με συνέπεια να θεωρούνται οι φανατικότεροι αλλά και οι καλύτεροι υπερασπιστές του εκάστοτε Σουλτάνου.
Πολλές φορές σήκωσαν κεφάλι ενάντια στο οθωμανικό κράτος και τους αξιωματούχους του γυρεύοντας όλο και περισσότερα προνόμια και μισθούς. Έφθασαν ως την εκτέλεση ενός σουλτάνου.

Ο κρατικός μηχανισμός από την απελευθέρωση 1821 και εντεύθεν συνεχίζει να λειτουργεί με τα οθωμανικά πρότυπα για να λειτουργήσει χρειάζεται προνόμια και μπαξίσι. Οι συντεχνίες τους εργάζονται μεθοδικά. Ποιος δεν θυμάται τον υφυπουργό επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή που απελύθει γιατί έθιξε τα δικαιώματα των τελωνιακών όταν ζήτησε την μείωση του γρηγορόσημου από αυτούς;
Πας για επείγον χειρουργείο σε νοσοκομείο άρρωστος και το πρώτο που ακούς είναι μετά από 6μηνο δεν υπάρχει κρεβάτι δεν υπάρχει χειρουργείο στην θέα όμως του χρήματος πραγματοποιείτε θαύμα! Και κρεβάτι βρίσκεται και χειρουργείο γίνεται. Αυθωρεί και παραχρήμα!
Για τους εφοριακούς τι να πούμε; Οι λέξεις εφορία και ΣΔΟΕ είναι συνυφασμένες με λέξεις στο νου των εμπόρων όπως γδάρσιμο και πλιάτσικο. Όταν ακούν εφορία κρύβονται και κατεβάζουν ρολά.
Για τα σώματα ασφαλείας; Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Είδαμε υποναύαρχο του λιμενικού σώματος να είναι συγκατηγορούμενος του Στεφανάκου.
Βλέπουμε στρατιωτικούς, με αυτά που έρχονται στην επιφάνεια περί μιζών και εξοπλισμών, να είναι βουτηγμένοι στην διαφθορά.
Αστυνομικούς να συμπεριφέρονται σαν κοινοί εγκληματίες και προστάτες.
Δικαστικοί τι να σχολιάσω για αυτούς; Θα μείνω μόνο στα λόγια του δικαστικού που είπε: “Θα δείτε από δω και πέρα αποφάσει�� που θα τρίβετε τα μάτια σας”

Και εμείς οι Έλληνες -συγγνώμη ραγιάδες ήθελα να πω- που δεν ανήκουμε πουθενά τι κάνουμε; Γιατί δεν αντιδρούμε; Εάν ανοίξετε συζήτησε με οποιονδήποτε και θέσετε αυτά τα ερωτήματα η απάντηση που θα πάρετε είναι η ίδια 100% από όλους: “Ε και τι θέλεις εγώ θα αλλάξω τον κόσμο;” Ο Κωστής Παλαμάς όμως είχε βγάλει τα συμπεράσματά του και είχε το θάρρος να τα γράψει:”Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι… “

Συγχωρέστε με εάν ξέχασα κανένα κλάδο του δημοσίου, γράψτε στα σχόλια και γω θα επανορθώσω.

To 1826 o Σουλτάνος Μαχμούτ Β’ απαλλάχθηκε από τους Γενίτσαρους διατάσσοντας να τους σφαγιάσουν στους κοιτώνες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.019