Skip to main content

”Η Ελλάδα θυμίζει χούντα, χωρίς τανκς” Αγανακτισμένη η Ομογένεια, καταφεύγει σε Αμερικανούς πολιτικούς γιά την άθλια κατάσταση στην Ελλάδα μας και την διαφθορά-σαπίλα του κράτους

aoristies-placeholder image


fylakh ypourgoi

Το ”Κ” είναι αποδέκτης αντίγραφων επιστολών που εστάλησαν σε γερουσιαστές και βουλευτές των ΗΠΑ, από Αμερικανούς πολίτες ελληνικής καταγωγής, με τις οποίες τους ζητούν να πράξουν ότι είναι δυνατόν, ώστε ο εξαθλιώμενος ελληνικός λαός να απαλλαγεί από τους ψεύτες, διεφθαρμένους πολιτικούς και κυβερνώντες, που καλύπτουν την διαπλοκή, διαφθορά ημετέρων και των εαυτών τους, με ατιμωρησία.

Στις επιστολές τονίζεται ότι, ναι μεν οι πολίτες στην Ελλάδα εκλέγουν τους βουλευτές, αλλά αυτοί ατιμούν την ψήφο και πράττουν με ”κομματική πειθαρχία”, εξαπατώντας έτσι έμμεσα τους ψηφοφόρους, τους οποίους ουδέποτε συμβουλεύονται όταν ψηφίζουν σοβαρά νομοθετήματα στην Βουλή, αποδεικνύοντας ��τι η θέληση του λαού εξευτελίζεται και η Δημοκρατία δεν λειτουργεί. Επίσης, τονίζεται ότι, ουδείς έχει τιμωρηθεί στην Ελλάδα γιά μίζες, γιά πράξεις οικονομικού εγκλήματος, δεν διώκεται η φοροδιαφυγή επειδή οι πολιτικοί λαδώνονται από τους φοροδιαφεύγοντες που εξάγουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό χωρίς φορολογικές επιπτώσεις και ποινές, η Βουλή ουσιαστικά κάνει ξέπλυμα αδικημάτων-αμαρτιών πολιτικών που έχουν ασυλία, η κυβέρνηση ανέχεται τον ρατσισμό και πράξεις βίας από την αστυνομία, η Δικαιοσύν�� ελέγχεται από πολιτικούς, ενώ η κυβέρνηση, που ενεργεί και αυθαίρετα, μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας παραβιάζουν και το Σύνταγμα.

Σε μία από τις 3 επιστολές, αναφέρεται χαραχτηριστικά: ”Η Ελλάδα θυμίζει χούντα, χωρίς τανκς”.

Σημ.: ‘Ισαμε μεσημέρι 30ης Νοεμβρίου ’12, είχαμε λάβει αντίγραφα 19 επιστολών σε γερουσιαστές και 31 σε βουλευτές. Σίγουρα ο αριθμός των επιστολών είναι πολλαπλάσιος.

Για ενδιαφερόμενους Ομογενείς: Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των 100 γερουσιαστών ΗΠΑ.

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των 435 βουλευτών (Κογκρέσσο).

Για email στον Λευκό Οίκο. Για επιστολή (ταχυδρομική) στον Λευκό Οίκο (η καλύτερη μέθοδος):

The White House… 1600 Pennsylvania Avenue NW… Washington, DC 20500

Προς τους αναγνώστες μας στις ΗΠΑ: Στα emails σε γερουσιαστές-βουλευτές, πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται όνομά σας, διεύθυνση, τηλέφωνο. ‘Οπως γνωρίζετε, όλα λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψην από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους. Παρακαλούμε στείλτε μας αντίγραφα επιστολών σας σε γερουσιαστές- βουλευτές. Και μην ξεχνάτε, γράφοντάς τους: Στηρίζουμε Ελλάδα, πολεμάμε διεφθαρμένο κράτος, πολιτικούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Και ανίκανη και ανόητη η γραφική υπουργός Τουρισμού Ελλάδας

Ολγα κεφαλογιάννη Απίστευτα και κωμικά πράγματα διαβάζουμε στις ειδήσεις από την Ελλάδα: «Την …

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

Η Ελλάδα σε κρίση, παιδιά πεινούν, ηλεκτρικό ρεύμα κομμένο σε χιλιάδες σπίτια και τα ”γαϊδούρι…

”Καραγκιοζιλίκια” οι συσκέψεις υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια

Βάναυση υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού, δουλοπρέπεια, εκβιασμοί, παραπληροφόρηση’Αρνηση να ενη…