Skip to main content

Η ΕΥΠ ΤΥΛΙΞΕ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

bΛίγες ώρες μετά την διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα ο Κώστας Βαξεβάνης στο DOCUMENTO αποκαλύπτει απίστευτες συναναστροφές και απίστευτου ήθους
διαλόγους μ��ταξύ ανθρώπων της εξουσίας και του υποκόσμου.
Μεταξύ ανθρώπων που είναι στη Βουλή, στα γραφεία ΔΙΚΑΣΤΩΝ, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, στη Μητρόπολη Σύρου-Τήνου και στα εδώλια, κατηγορούμενοι για εκβιασμούς γύρω από χρυσό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε την “καραμανλική” Κατερίνα Παπακώστα γιατί ζήτησε απο τον Αδωνι Γεωργιάδη ουσιαστικά να είναι κόσμιος στη Βουλή και στην αντιπαράθεσή του με τον “Καραμανλικό” Πάνο Κάμμένο.
Πολλοί απόρησαν για την επιλογή Μητσοτάκη να στηρίξει τον Αδωνι και να φτάσει μέχρι τη διαγραφή της Παπακώστα.
Διαβάζοντας τους διαλόγους που φέρνει στη δημοσιότητα ο Κώστας Βαξεβάνης δεν έχει κανείς πια απορίες.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή μια “γυναίκα” της παρέας, η οποία δεν διστάζει να χρησιμοποιεί τις χυδαιότερες των λέξεων “ετσι για την κουβέντα”.
Οι διάλογοι έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ, η οποία, όπως σας είχαμε ενημερώσει έχει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα …μαγνητοταινιών για σκάνδαλα που δεν έχουν βγεί ακόμα.
Κεντρικό πρόσωπο στους διαλόγους είναι λόγω της θέσης του ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, για τον οποίο ο φρουρός του επαίρεται οτι είναι “κολλητός” ενός απο τα κεντρικά πρόσωπα στην απαγωγή του ε��οπλιστή Παναγόπουλου.
Μπορεί να λέει μπούρδες ο φρουρός αλλά:
1.Παραμένει ακόμα φρουρός, άρα;
2.Η απαγωγή δεν έχει εξιχνιαστεί πλήρως και τα εκατομμύρια ευρώ των λύτρων δεν έχουν βρεθεί.Αρα;
Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου, για τον οποίο γίνονται αναφορές σε σχέση με τον χρυσό (προέρχεται μήπως απο τα Τάματα-αφιερωματα στην Παναγία;) και παλαιότερες ιστορίες.

Οι συνομιλίες γίνονται αν αγνοία του, αλλά τον εμφανίζουν με τον χυδαιότερο τρόπο.
Εξίσου σοβαρές είναι οι αναφορές σε υπαλλήλους του Υπουργείου Δικαιοσύνης και στον “πρωθυπουργό της Πελοποννήσου”, δηλαδή τον γνωστό και μη εξαιρετέο Τατούλη.

O κ.Αυγενάκης με δήλωσή του βεβαιώνει ότι θα δώσει απάντηση μέσω της Δικαιοσύνης στην εφημερίδα, αλλά αυτά “μας τα είπαν κι άλλοι” στο παρελθόν. Θυμίζουμε ότι μέσω της Δικαιοσύνης έλεγαν ότι θα απαντήσουν ο Ακης, ο Γιάννος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος κλπ.
Πολιτικοί, όπως ο κ. Αυγενάκης πρέπει να δίνουν άμεσα συνέντευξη Τύπου και να απαντούν ζωντανά στις ερωτήσεις, αφού πρώτα έχουν δημόσια απομακρύνει τον φρουρό τους, ο οποιος αναφέρει τα περί “κολλητού” με τον καταδικασμένο για την απαγωγή.
Το ίδιο κάνουν και Μητροπολίτες, δηλαδή αυτό θα έπρεπε να έχει ήδη δηλώσει ο σ. Δωρόθεος και στη συνέντευξη να ερωτηθεί για τα σκάνδαλα στη Μύκονο, για τον εκδότη της εφημερίδας TIMES OF KOLONAKI και την δραματική τύχη του στη Δικαιοσύνη αν και έγραφε αλήθειες για τους μιζαδόρους (Πολεοδομία κλπ) της περιοχής.

Φυσικά η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μέσα σε 1-2 ημέρες είτε δίνει η ίδια συνέντευξη Τύπου, ή οι εκπρόσωποί της και εκεί απαντά σε όλα όσα αναφέρονται στους φοβερούς διαλόγους.
Μέχρι να απαντηθούν όλα αυτα δημόσια και όχι με τα τρυκ της προσφυγής στη Δικαιοσύνη, ώστε να ξεχαστούν εν τω μεταξύ, προφανώς θεωρούμε ότι δεν μπορούν να διαψευστούν με ακλόνητα στοιχεία.

Μην χάσετε λοιπόν το DOCUMENTO,
Οι φοβεροί διάλογοι αναφέρονται σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που είχε κάνει το περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη το HOT DOC για το χρυσό της Εκκλησίας κλπ.
Ο Πάνος Καμμένος με ανακοίνωση του Κόμματός του μεταφέρει το βάρος των εξηγήσεων στη σωστή του βάση, δηλαδή στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης