• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • Η σύντροφος του Υπουργού Δικαιοσύνης, μπλόκαρε το άνοιγμα των λογαριασμών του Άκη στην Ελβετία!

Η σύντροφος του Υπουργού Δικαιοσύνης, μπλόκαρε το άνοιγμα των λογαριασμών του Άκη στην Ελβετία!%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1Η κουβέντα περί του “Νομίμου και Ηθικού” στην πολιτική, ξανάρχεται σε πρώτο πλάνο.

Ειδικά μετά την αποκάλυψη – βόμβα περί της στενής(έστω και επαγγελματικής) σχέση ενός Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μια δικηγόρου της Θεσσαλονίκης (που εκτός από ΣΥΡΙΖΑ είναι και η συμβία του νυν υπουργού Δικαιοσύνης) και οι οποίοι ως πληρεξούσιοι δικηγόροι του Άκη Τσοχατζόπουλου, μπλόκαραν το άνοιγμα των λογαριασμών του καταδικασμένου πρώην υπουργού στην Ελβετία!

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα του Σαββάτου”.

Δείτε αναλυτικά όλο το δημοσίευμα:

“Οφείλω εξαρχής να δηλώσω ότι δεν έχω τίποτε με τους επαγγελματίες. Αυτούς δηλαδή που εξασκούν ένα επάγγελμα – το επάγγελμά τους – για τα προς το ζην ή έστω για τη βελτίωση του επιπέδου του «ζην». Είμαι δηλαδή της άποψης «το μεροκάματο να βγαίνει».

Υπό την έννοια αυτή, δεν θέλω να σκεφθεί κάποιος ότι, κινούμενος από ταπεινά ελατήρια, σπεύδω σήμερα να δώσω μια νέα διάσταση στις προ ημερών καταγγελίες του προέδρου «θα φύγω και θα με αναζητάτε» Βαγγέλη (στην εκπομπή του Χατζηνικολάου) ότι ορισμένοι εκ των υπερασπιστών του αγαπημένου Ακη (αχ ρε Ακη) βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Οχι. Για τη διεύρυνση των γνώσεων των πολιτών το κάνω.

Για να καταλάβουν πώς παίζεται το παιχνίδι και να μη μασάνε όταν τους σερβίρονται φύκια, χόρτα ή άλλα είδη της χλωρίδας.

Αναζήτησα λοιπόν τι εννοούσε ο πρόεδρος «θα φύγω» κ.λπ., κ.λπ. Βαγγέλης. Και βρήκα – όχι από τον ίδιο, αλλά από άλλη πηγή – εντός ΣΥΡΙΖΑ, όπου μεταξύ τους, μπορώ να σημειώσω, ότι αγαπιούνται ιδιαίτερα.

Αυτή λοιπόν η πηγή μου μού διέθεσε (και με τη σειρά μου το διαθέτω σε κάθε ενδιαφερόμενο – δεν αποτελεί δα και κρατικό μυστικό) γνωμάτευση υπό τον τίτλο «Consultation Juridique», το οποίο ας πούμε σημαίνει κάτι του είδους «Συμβουλή Δικαίου», με το οποίο οι συγγραφείς της παρεμβαίνουν στις ελβετικές δικαστικές Αρχές και διατυπώνουν την ένστασή τους στο άνοιγμα των χρυσοποίκιλτων (μπορεί αυτό να αναφερθεί για λογαριασμούς;) λογαριασμών του Ακη.

Η εισήγηση, ως γνωστόν, είχε καταφέρει το 2005, όταν και υποβλήθηκε, να μην ανοιχτούν οι λογαριασμοί – ενδεικτικό της επάρκειας των νομικών γνώσεων των συντακτών της, θεωρώ εγώ.

Επειδή όλη αυτή την ώρα προφανώς ορισμένοι καίγονται να πληρ��φορηθούν ποιοι συνέταξαν και υποστήριξαν αυτή τη θαυματουργή γνωμάτευση, αντιγράφω και πάλι, ως έχουν, τα ονόματα από το έγγραφο που διαθέτω:
n Konstantinos Chrysogonos, Professeur de Droit Constitusionnel a la Faculte de Droit, De Sciences Economiques et Politiques l’ Universite de Thessalonique.
n Ifigenia Kamtsidou, Ass. de Droit Constitusionnel a la Faculte de Droit, De Sciences Economiques et Politiques l’ Universite de Thessalonique.

Εμένα τώρα που τα γαλλικά δεν είναι το φόρτε μου, μου πηγαίνει το μυαλό ότι ο πρώτος είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Και ότι η δεύτερη είναι η κυρία Ιφιγένεια Καμτσίδου, διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, για την οποία διάφοροι διατείνονται ότι είναι σύντροφος του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου, αλλά εγώ δεν τα πιστεύω αυτά.

Διότι διαφορετικά θα έπρεπε να κάνω λόγο για ένα κορυφαίο δείγμα νεποτισμού και δεν το θέλω. Ασε που δεν μου αρέσει να μπαίνω και στα οικογενειακά των αλλωνών…

ΥΓ: Αμοιβές και τέτοια δεν αναφέρονται στα έγγραφα, αλλά φαντάζομαι ότι ο Ακης που ήταν «κιμπάρης» εκείνον τον καιρό δεν θα τους άφησε έτσι…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.659