• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • Θα ήθελα να ρωτήσω με όλα αυτά που συμβαίνουν και τα απαγορεύονται αετό μπορώ να αμολάω;;;

Θα ήθελα να ρωτήσω με όλα αυτά που συμβαίνουν και τα απαγορεύονται αετό μπορώ να αμολάω;;;

0511 0712 3016 0965 Boy Flying a Kite clipart image

Άφησαν τους μετανάστες να αποικίσουν την Ελλάδα χωρίς να μας ρωτήσουν.Τώρα παρουσιάζονται σαν σωτήρες αφού έχουν δώσει χιλιάδες ιθαγένειες. Θα εφαρμοστούν λένε απελάσεις εξπρές. Έπαιξαν τα αποθεματικά των ταμείων σε ομόλογα-σκουπίδια και οι ασφαλισμένοι έχασαν τα λεφτά τους, έκοψαν από τους συνταξιούχους τις συντάξεις για να σωθεί όπως λένε η χώρα, αλλά οι ανακρίσεις και οι διώξεις όπως και στην περίπτωση της Siemens δεν ασκήθηκαν έγκαιρα ή τελμάτωσαν με αποτέλεσμα οι Γερμανοί τώρα να μας κάνουν και μήνυση, εδώ επαληθεύεται η παροιμία δεν φτάνει που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι. Ο στρατηγός Τσουκάτος απολογούμενος είπε ότι τη βαλίτσα με το 1 εκατομμύριο μάρκα την πήγε στην Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία λένε ότι δεν παρέλαβαν ποτέ τα λεφτά. Μας χρέωσαν, μας χρέωσαν, μας χρέωσαν. Μας ρήμαξαν οικονομικά, τώρα υπέγραψαν την παραχώρηση της δημόσι��ς περιουσίας και τελικά παρουσι��ζονται σωτήρες της χώρας. Διέλυσαν την υγεία και λένε ότι όλα αυτά τα κάνουν για το καλό μας. Οι εταιρίες πετρελαιοειδών θησαυρίζουν αλλά αρνούνται να παραδώσουν πετρέλαιο στις φρεγάτες (θέλουν τα λεφτά στο χέρι) καλή ώρα όπως προχθές. Αγοράζουν υποβρύχια που γέρνουν, αεροπλάνα τυφλά, τανκς χωρίς βλήματα, πυραύλους S300 που μας υπαγορεύουν αν θα τα χρησιμοποιήσουμε και πως. Μας προμηθεύουν φάρμακα αντιγραφές. Παραβιάζεται από τους Τούρκους ο εναέριος χώρος μας και εμείς σφυρίζουμε. Επιτίθενται σε αγανακτισμένους διαδηλωτές που διαδηλώνουν ειρηνικά, απαγορεύουν τις απεργίες. Θα ήθελα να ρωτήσω με όλα αυτά που συμβαίνουν και τα απαγορεύονται αετό μπορώ να αμολάω;;;

Σχόλια (0)

  • Περιγράφεις όλη τη καταραμένη αλήθεια που δημιούργησαν γύρω μας.Αυτό που με τρομάζει όμως είναι όλες οι συντονησμένες δύσοσμες σκοτεινές σκεπτομορφές που εκπέπονται από τους απανταχού αγανακτησμένους προς κάθε κατεύθυνση.Δεν πρέπει να εγκαταστήσουμε στη ζωή μας την αμφιβολία και το φόβο.Σε παρακαλώ, ξέρω πως είναι δύσκολο, εστίασε λιγο σε κάτι πιο αισιόδοξο,…έτσι για να είμαστε μια άλλη πρόταση.

  • 41dc3e007986c35dc46763689fa93174?s=60&r=r
    τινα κλαδου-μπελαβίλα

    Είμαι αιθεροβάμων?αλλά θέλω να πιστεύω πως οι Έλληνες θα ξυπνήσουν όταν θιχτούν όλων τα συμφέροντα και όχι μεμονομένων συντεχνιών,και τώρα αυτό έχει γίνει.Άλλωστε σε όλη την ιστορία μας ο Έλληνας αντιδρά και δρα υπό πίεση.Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.276