Skip to main content

Θυμώνω όταν βλέπω ότι να θέλουν να επιβάλουν τους ανθρώπους τους ώστε να εφαρμοστούν κατά γράμμα τα Πρωτοκόλλα τους.Καταδικασμένοι στην συνείδηση των Ελλήνων σαν αποτυχημένοι επανέρχονται και ξαναεπανέρχονται για το καλό μας.222222222222222222222222222222222222222222222222222Διαβάζω την είδηση στο OPINION 24.
Το εποπτικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ έχει αρχίσει να στελεχώνεται, με τον Παντελή Καψή να δέχεται θετικές απαντήσεις από τους Ηλία Μόσιαλο και Χρήστο Χωμενίδη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει ο Σωτήρης Μανιάτης, στόχος του Παντελή Καψή είναι να στελεχώσει τον οργανισμό με πρόσωπα που έχουν χαρακτηριστικά σαν κι αυτά των κυρίων Μόσιαλου και Χωμενίδη ώστε να γίνουν δημιουργικά ανοίγματα και να υπάρξει η ευρύτερη δυνατή συνεννόηση. Οι επιλογές των προσώπων θεωρούνται σημαντικές του στίγματος που θέλει να δώσει ο υφυπουργός. Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Μόσιαλος , υπήρξε υπουργός Επικρατείας επί Γιώργου Παπανδρέου με αρμοδιότητα την ΕΡΤ και είναι καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE. O Xρήστος Χωμενίδης είναι γνωστός καταξιωμένος διεθνώς συγγραφέας, με αιχμηρή και παρεμβατική γραφή για την πολιτική (και όχι μόνο). Σημειώνουμε ότι αποχώρησε από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ εκφράζοντας τη διαφωνία του για τους χειρισμούς του Φώτη Κουβέλη και τελικά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση με αιχμή την ΕΡΤ.Θυμώνω με τον δημοσιογράφο που έγραψε το άρθρο αλλά και με αυτόν που τo αναπαρήγαγε χωρίς έναν σχολιασμό η τουλάχιστον μια περεταίρω διευκρίνιση η μια ερώτηση
Ξέχασαν να αναρωτηθούν ένας επιτυχημένος καθηγητής πανεπιστήμιου της Αγγλίας παρά την μεγάλη καριέρα του τα παρατά όλα για να πιάσει δουλειά σαν σύμβουλος της ΕΡΤ (πρώην υπουργός);Από δήμαρχος κλητήρας ; Τι τον ωθεί ; Γιατί μιας και είναι εβραϊκής καταγωγής δεν πάει στο Ισραήλ να συνδράμει?

Ο δε κύριος Χωμενίδης από όλα τα παινέματα που του κάνουν το μόνο που έχω ξεχωρίσει και μου έχει μείνει στο μυαλό είναι οι επισκέψεις του σε κάθε γιορτή της ισραηλινής πρεσβείας… ίσως του αρέσει ο μπουφές που προσφέρουν (σε αυτά οι ισραηλινοί είναι μπερκέτηδες). Από το συγγραφικό του έργο μου έχει μείνει ένα tweet που έγραψε στην Μυρσίνη Λοΐζου.chomenidis https://molisxypnisa.wordpress.com/2011/09/13/60/Άνθρωπος να διδάξει ήθος και αρχές με τη θέση του συμβούλου που του έδωσε ο κύριος Καψής Όποιος ήθελε να αρθρώσει λόγο μέχρι πριν λίγο καιρό τον λέγανε οπισθοδρομικό νοσταλγό του παρελθόντος σήμερα σε λένε εθνικιστή , συνομοσιολόγο και στην καλύτερη περίπτωση κακούργο ρατσιστή αυτοί τι είναι με αυτά που κάνουν σύμμαχοί μας?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης