Skip to main content

Ισοδύναμη χώρα η Ελλάδα με το ΤΣΑΝΤ, τη ΣΟΜΑΛΙΑ, ΣΟΥΔΑΝ, ,ΕΡΥΘΡΑΙΑ,, ΝΙΓΗΡΙΑ; ;;ΝΑΙ!

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fevros
Και αν δεν είναι θα γίνει διότι η Ελλάδα τρέχει πλέον με γοργούς ρυθμούς όπως επιτάσσει η Γερμανία και ο πολιτισμένος κόσμος των αγορών.
Πριν την άντληση των υδρογονανθράκων οι ιθαγενείς κάτοικοι δεν πρέπει να έχουν ιδιοκτησίες ,υγεία, κοινωνική συνοχή, παιδεία, εργατική και εθνική συνείδηση, πιστεύω, αλλά να είναι σε εμφύλιο
σε όλα τα επίπεδα. Τότε έρχονται οι Αμερικανοί με τους συμμάχους
τους όπως στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, την Λιβύη σαν σωτήρες και για επ’ αόριστον το κράτος θύμα θα πληρώνει με πετρέλαια τις πολεμικές αποζημιώσεις και τις ανοικοδομήσεις.
Είμαστε βάρος και εμπόδιο για τους πλουσίους άρπαγες του πλανήτη .Τι κάνουμε; Αφήνουμε την τύχη της ζωής μας στα χέρια επαγγελματιών πολιτικών αμφιβόλου ποιότητος όπως ….. ,και άλλων ομοσταύλων ,,,,,,,ή παλεύουμε;

Δεν παλεύουμε αποδεχθήκαμε τα πάντα στρουθοκαμιλίζοντας η 5η φάλαγγα των πολιτικάντιδων και των δημοσιογράφων φρόντισε για αυτό
Σήμερα τι κάνουμε ;
Καμία χώρα πλην της Νορβηγίας καιτ ου Μπουρνέι δεν γλύτωσε από αυτή την τύχη. Και η Νορβηγία φτιάχνει νοσοκομεία στο Βιετνάμ και ελάχιστα χρήματα από τα πετρέλαια καρπώνονται οι πολίτες. Ανάλογα με το κεφάλαιο που θα επικρατήσει, το Εβραιοκαθολικό ή το Τεξανικό θα κριθεί και ο διαχωρισμός της χώρας μας.
Να θυμίσω ότι οι τελευταίοι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος επι��κεύθηκαν τον Πάπα, όχι για να πάρουν την ευλογία του, αλλά για να πάρουν οδηγίες.
Αν επικρατήσει το εβραιο-καθολικό κεφάλαιο θα έχουμε μεγάλη Αλβανία και Σκόπια, αν το Τεξανικό τότε θα έχουμε μεγάλη Τουρκία.
Τα καλά νέα είναι ότι οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Πανεπιστήμιου Αιγαίου πλέον θα σπουδάζουν στο εξωτερικό. Τσαντ και Νιγηρία, Σομαλία,Κογκό, θα έχουν καλύτερη τύχη από την Ελλάδα και πως να μην έχουν όταν μας αποστέλλουν καθημερινά,ορδές.Ο ΟΗΕ υποχείριο των Εξουσιαστών προβάλει την Ελλάδα ως τον Παράδεισο της μετοίκησης.
evrosΗ Εκκλησια της Ελλάδος (οι δεσποτάδες)παίρνοντας παράδειγμα τον Αρχιεπίσκοπο που βγάζει τα εγκόλπια όταν συναντά μουσουλμάνους και Κηρύττοντας το Αγαπάτε Αλλήλους δεν ακούει το Τζιχαντ ή το Αλάχου Ακμπάρ αλλά ψέγει και κατακεραυνωνει όπως ο Ιγνάτιος του Βόλου προχθές.Στην Βουλή τα μεγάλα θέματα που συζητούνται είναι οι μολότοφ στα σακίδια δεν πρέπει να είναι ποινικό αδίκημα αλλά να είναι τα ψητά χοιρινά διότι…. Ο Στρατός δεν έχει άρβυλα να δώσει.. το τι θα γίνει τα συμπεράσματα δικά σας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης