Skip to main content

Καθηγητής στα ΤΕΙ χρηματιζόταν για να περνάει φοιτητές στα μαθήματα

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός καθηγητή των ΤΕΙ και ακόμη δύο ατόμων μετά από καταγγελίες ότι ελάμβαναν από φοιτητές 250 ευρώ για να τους περνάνε ένα μάθημα σε κάθε εξεταστική, στις Σέρρες.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και κατόπιν άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου των τριών εμπλεκομένων, με ααποτέλεσμα να έχει συλλεχθεί προανακριτικό υλικό το οποίο τεκμηριώνει την αξιόποινη δράση τους.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι σε βάρος των τριών συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της δωροληψίας σε βαθμό κακουργήματος.
Η παράνομη δράση του καθηγητή φέρεται να ξεκίνησε από το 2012, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, για να έρθει σε επαφή με φοιτητές χρησιμοποιούσε ακόμη και το Facebook.
Όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές, ο καθηγητής επέλεγε στο μάθημά του κατά τις εξετάσεις θέματα εκτός δ��δακτέας ύλης, ασαφή και δυσνόητα, με αποτέλεσμα πλήθος φοιτητών να μην μπορούν να το περάσουν ή ακόμη και να καθυστερούν στην απόκτηση του πτυχίου τους. Ο καθηγητές, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, ακολουθούσε αυτή την τακτική, προκειμένου οι φοιτητές να δέχονται να καταβάλλουν χρήματα για να περάσουν τα μάθημα, όπως και γινόταν.
directNEWS.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης