• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ

AMEA2 247x300 1

AMEA1Δεν ξέρουμε τι κατηγορίας άνθρωποι είναι αυτοί που έρχονται για να κλέψουν κάθε τόσο τα εργόχειρα ων αναπήρων. Θα ήταν προτιμότερο να μας τα ζητήσουν αν τα
έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη και εμείς θα τους τα δώσουμε προκειμένου να αποφύγουμε τις επιπλέον καταστροφές. Προ καιρού, συνελήφθησαν πακιστανοί από την Ασφάλεια Ελευσίνας που είχαν στην κατοχή τους εργόχειρα που είχαν κλαπεί από το Κέντρο μας. Στο πρόσφατο περιστατικό η αστυνομία έλαβε γνώση και η παρέμβασή της ήταν άμεση, η καταστροφή όμως που προκάλεσαν οι κλέφτες είναι μεγαλύτερη από τα αντικείμενα που αφαίρεσαν.

Η σήμανση πήρε αποτυπώματα και δείγμα αίματος για να βρει με DNA στοιχεία. Βαρεθήκαμε βέβαια να παίζουμε το κλέφτες κι αστυνόμοι ανά διαστήματα και θέλουμε να βρεθεί τρόπος προστασίας του χώρου από την Τοπική ή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ή από την ίδια την Πολιτεία γιατί AMEA2εμείς κάνουμε ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να κάνει η Πολιτεία για μας. Αξιοσημείωτο είναι ότι μας στηρίζουν περισσότερο τα μέλη μας και ο κόσμος που γνωρίζει την διαδρομή μας στο χώρο της αναπηρίας, διαφο��ετικά θα ήταν πολύ δύσκολα να αντεπεξέλθουμε. Δε θέλουμε βέβαια να φανταστούμε τι γίνεται πιο πέρα στον υπόλοιπο κόσμο.
AMEA2
Αφού κλέβουν από εμάς, μπογιές, πινέλα και εργόχειρα, χωρίς να σκέφτονται τι προκαλούν στην ψυχική υγεία των μελών μας όπως και στην ποιότητα υπηρεσιών και παροχών του φορέα μας όταν υπάρχει κίνδυνος ακόμα και μέρα μεσημέρι εμείς να είμαστε μπροστά και να εργαζόμαστε και στην πίσω πλευρά του κτιρίου οι κλέφτες να αφαιρούν αντικείμενα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.653