Skip to main content

ΜΑΡΦΙΝ: Πως στήθηκε κομπίνα για να αρπάξουν εργοστάσιο-φιλέτο!

25CF258725CF258725CF2587
%25CF%2587%25CF%2587%25CF%2587Είναι γνωστή η πρακτική των τραπεζών να αρνούνται να δώσουν παράταση σε δάνεια και να κάνουν καταγγελία πλείστων
δανείων και πριν καλά-καλά λήξει η τελευταία δόση.

Όταν κάποια τράπεζα πιέζει με κάθε τρόπο επιχείρηση να παρατείνει τη λήξη ενός δανείου 2 εκατομ. ευρώ για άλλα 10 χρόνια αμέσως ζώνουν φίδια και αρχίζουν τα γιατί και τα παρασκήνια.
Είτε κάποιο διαπλεκόμενο ΜΜΕ θα είναι είτε το…Μέγαρο Μουσικής, είτε κάποιος πολιτικός στο παρασκήνιο είτε τραπεζική κομπίνα…

Ο μακαρίτης (;) Βγενόπουλος πριν λίγα χρόνια εμφανίσθηκε ως δισεκατομμυριούχος με την άσημη ΜΑΡΦΙΝ και το περίεργο κατασκεύασμα της MIG, το οποίο δεν ήταν παρά μια πυραμίδα απάτης που έμοιαζε πολύ με τις αλβανικές πυραμίδες πολύ γνωστές στον μακαρίτη και την ομάδα του.
Εδινε θαλασσοδάνεια δάνεια από την Τράπεζα και αυτά τα γύριζαν πίσω με αγορές μετοχών και έτσι η MIG φαινόταν κολοσσός ρευστού.
“Ποιός θα αντισταθεί όταν έχει τόσο ρευστό;
Ολους θα τους αγοράσει και θα γίνει Μπερλουσκόνι μέχρι να γίνει αντιληπτή η απάτη” έλεγαν γνώστες της αγοράς, πολιτικοί κλπ.

Τώρα όλοι ξέρουμε ότι αυτά ήταν απάτη και στην Κύπρο τον είχαν έτοιμο για φυλακή αν δεν είχε για αρκετό καιρό και μάλιστα κρίσιμο προστασία από Έλληνες πολιτικούς και δικαστές.
Στις 18 Οκτωβρίου σε μια συμβολαιογράφο της Αθήνας έχει προγραμματισθεί η ολοκλήρωση μιας κομπίνας εκατομμυρίων ευρώ που δείχνει και μια άλλη πλευρά των εκβιαστικών μεθόδων παράνομου πλουτισμού που ξεκίνησε από την Τράπεζα του μακαρίτη και πάει να ολοκληρωθεί από τη διάδοχο
Ποια είναι η διάδοχος;
Θυμάστε ότι ο Βγενόπουλος είχε δώσει δάνειο μαμούθ στο Ερρίκος Ντυνάν και πολύ γρήγορα έκλεισε την εξυπηρέτηση για να μπορέσει να βάλει στο χέρι το νοσοκομείο.
Που κατέληξε;
Σε εταιρεία με κεφάλαιο της …πλάκας, την οποία έστησε επι Σάλλα στο πι και φι η Τράπεζα Πειραιώς.
Την εταιρεία ΗΜΙΘΕΑ.

Η κομπίνα που πάει να ολοκληρωθεί στις 18 Οκτωβρίου είναι ακριβώς αντίθετη και αυτό δείχνει ότι στόχος είναι ο παράνομος πλουτισμός με κάθε τρόπο, έστω και αν οι τρόποι είναι αντίθετοι σε ίδιες περιπτώσεις.
Στην προκειμένη περίπτωση αφού εκβίασαν εν τέλει εξαπάτησαν επιχειρηματία και τον έπεισαν να υπογράφει παράταση δανείου 2 εκατομ. για άλλα …δέκα χρόνια.
Ενώ εκείνος ήθελε να ξεπληρώσει το δάνειο μέχρι το 2018, του απέσπασαν υπογραφές για το …2028…
Ετσι τιτλοποίησαν και αυτό το δάνειο και εξαπατώντας το κοινό εμφάνισαν την ΜΑΡΦΙΝ με ρευστότητα 2,5 δις ευρώ και με αναβάθμιση από τη MOODYS, λόγω της ρευστότητας
Με τον ίδιο σμπάρο πέτυχαν και ακόμα ένα πανάκριβο τρυγόνι.
Εβαλαν την ξένη (;) εταιρεία που πήρε το τιτλοποιημένο δάνειο και το κατήγγειλε αμέσως χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Γιατί;
Διότι λόγος για περαιτέρω έπαρση με τιτλοποιήσει�� για απατηλή εμφάνιση ρευστότητας δεν υπάρχει.
Ωρα παράνομου πλουτισμού με το τεράστιο και πανάκριβο ακίνητο (αξίας 10 εκατομ ευρώ) το οποίο είχε καταχρηστικά και εκβιαστικά υποθηκευθεί ολόκληρο για να εξασφαλισθεί το δάνειο.
Πλευρά της κομπίνας είναι ότι βγάζουν στις 18 Οκτωβρίου στον πλειστηριασμό ολόκληρο το ακίνητο και όχι ένα μέρος του, όσο και το υπόλοιπου του δανείου, το οποίο παράνομα σφραγίστηκε…

Μπορεί κανείς να ομιλεί για απάτη στον Ομιλο που έφτιαξε ο μακαρίτης Βγενόπουλος;
Για απάτη μίλησε με σφοδρότητα ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής Δημήτρης Τσιρώνης.
Τον έσυραν στα δικαστήρια με την κατηγορία ότι μίλησε για απατηλό κατασκεύασμα, ενώ είναι ευαγές ίδρυμα, όλος ο Ομιλος.
Με πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και μάρτυρες πολιτικούς του διαμετρήματος του Μαν. Μπεντενιώτη και του Νίκου Σηφουνάκη, αθωώθηκε πανηγυρικά.

Αρα;

YΓ Σημειώστε τον αργό ρυθμό που γίνονται οι έρευνες για τον Ομιλο Βγενόπουλο και άλλα μεγάλα σκάνδαλα οικονομικής-κυρίως-φύσης με εμπλοκές πολιτικών και ΜΜΕ.
Στην Κύπρο οι έρευνες έγιναν ταχυτατα και τα κατηγορητήρια προχώρησαν άμεσα και για τον Ομιλο Βγενόπουλου και Μπόμπολα και άλλους.
Σημειώστε ότι εδώ είναι Βαλκάνια…Η Ελλάδα είναι ψηλά στη διαφθορά, όπως και η Βουλγαρία, τα Σκόπια, η Αλβανία, η Ρουμανία.
Το Σαββατοκύριακο δολοφονήθηκε, αφού πρώτα βιάσθηκε άγρια η 30χρονη ερευνητρια δημοσιογράφος Μαρίνοβα και δηλώσεις γίνονται και απο την ευρωπαική επιτροπή…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης