• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • Νέες “βόμβες” Νικολόπουλου για εγκλήματα “λευκού κολλάρου” στην Ελλάδα! Από τον Μπεν, τον Αλεξ και την Μαντλίν στην ελληνική Μαφία…

Νέες “βόμβες” Νικολόπουλου για εγκλήματα “λευκού κολλάρου” στην Ελλάδα! Από τον Μπεν, τον Αλεξ και την Μαντλίν στην ελληνική Μαφία…

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2023%252F01%252Ffylakeskorydalou

fylakeskorydalouΓράφει o ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ
“Eσυ έχεις αέρα /και πόδια ψηλά,/μουράτο αμάξι/κυριλέ προστυχιάαααα…”
Τους στίχους έγραψε ένα …πολιτικό μυαλό τόσο σημαντικό, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τον κάνει εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι ένας από τους λόγους, για τους οποί��υς,όπως βλέπετε ελάχιστα ασχολούμαστε με την πολιτική στο επίπεδο ποιός και τι δήλωσε και τιυποσχέθηκε κλπ.

Ο λόγος τους έχει πάνω -κάτω την αξία-μεγάλη,μικρή- των στίχων…
Ετσι προτιμούμε την έρευνα και τα γεγονότα,ιδιαίτερα αυτά που σημαδεύουν την καθημερινότητα των πολιτών και εν πολλοίς τη ζωή τους,όποιο κόμμα και αν κυβερνά.
Στην Κύπρο αυτή η τραγωδία με τον ακατανόμαστο λογαχό (εμείς το όνομά του δεν θα το γράψουμε γιατί είναι πολλοί έτοιμοι και στην Ελλάδα να τον μιμηθούν για πέντε λεπτά δημοσιότητας…) έχει ήδη οδηγήσει σε παραίτηση τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.Αναλογιστείτε τραγωδίες στην Ελλάδα διαχρονικά και τους πολιτικούς μας αντί παραίτησης να τραγουδούν “εχεις πόδια ψηλά,μουράτο αμάξι ,κυριλέ προστυχιάαααα…”
Στη χώρα μας οι αθλιότητες εκμετάλλευσης στους χώρους εργασίας είναι τέτοιες,ώστε μια νεαρή να βρεθεί νεκρή στο φωταγωγό του Υπουργείου Οικονομικών πριν μερικά χρόνια και πίσω απο την πτώση της,άγριο σεξουαλικό και εργασιακό παρασκήνιο…Αλήθεια για την τραγωδία της εργαζόμενης στην καθαριότητα Κούνεβα καταδικάστηκε ποτέ κανείς;
Γυναίκες τύπου Κούνεβα μαρτύρησαν στα χέρια του ακατανόμαστου και μια δήλωσε ότι “με βίασε,με κινηματογραφούσε στο βιασμό,ενημέρωσα συγγενείς, αλλά δεν τολμούσα να καταγγείλω γιατί ποιός θα πίστευε μια οικιακή βοηθό, ετών 20 από τις Φιλιππίνες;”
Για το επίπεδο στο οποίο κινείται ο ακατανό��αστος και γιατί μπλέξαμε την πολιτική ξαφνικά διαβάστε τι δήλωσε ένας φίλος του στην Κύπρο:
«Τόσο εγώ όσο και οι μαθητές του γνωρίσαμε έναν άνθρωπο ευγενικό και ήρεμο. Είναι λίγο να πω πως βρισκόμαστε σε σοκ. Εγώ τον υποστήριζα, τον προωθούσα, τον Θεωρούσα φίλο. Με είχε κερδίσει το ταλέντο του και η σοβαρότητά του. Είχα γνωρίσει την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά του στις εκδηλώσεις που κάναμε εδώ. Ήταν καλός μαζί τους. Ήταν ευγενικός με όλες τις γυναίκες της Φωτογραφικής Εταιρείας. Μου είχε πει κάποια στιγμή πως χώρισε με τη γυναίκα του. Το είπε απλά, χωρίς καμία ταραχή. Τον είχα δει μία ε��δομάδα πριν τον συλλάβουν».

Την ίδια πεποίθηση εκφράζει και ο Σάββας Ηλιοφώτου, πρώην δήμαρχος Στροβόλου, του χωριού καταγωγής του ίλαρχου. «Με τον παππού του, τον Νίκο Μεταξά, ήμασταν μαζί στο δημοτικό συμβούλιο Στροβόλου. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος. Τίποτα δεν μαρτυρούσε πως από αυτό το περιβάλλον θα ξεπηδούσε ένας serial killer».
Στην Ελλάδα έχουμε δυο εξαφανίσεις παιδιών απο το εξωτερικό ,για το οποίο δεν υπήρξε φως …
Στην Κω του μικρού Μπεν.Και στη Βέροια του μικρού Αλεξ.
Τα “ελυσε” η Αστυνομία μας.Κοινό μεταξύ τους μια οικογένεια …εμπορίας παιδιών. Ενας κύπριος παράγων επίσης που βοήθησε τη “λύση”.Δεν βρέθηκε ποτέ ίχνος τους. Μια τρίχα τους,μια σταγόνα αίμα,ένα κομμάτι ρούχου…
Ο Μπεν Νίνταμ ήταν σε διακοπές με τους γονείς του στην Κω στους παππούδες του που είχαν μεταναστεύσει) στο χωριό Ηρακλής, όταν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991.
Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπεν είχε αφεθεί στη φροντίδα των παππούδων του, ενώ η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, πήγε να εργαστεί σε ένα τοπικό ξενοδοχείο. Ο Μπεν μπαινόβγαινε στο σπίτι που η οικογένεια ανακαίνιζε και έπαιζε έξω: Περίπου στης 14:30, οι ενήλικες συνειδητοποίησαν ότι είχε εξαφανιστεί.
Η οικογένεια του έψαξε πρώτα την περιοχή για τον Μπεν, υποθέτοντας ότι είχε περιπλανήθηκε μακριά, ή ότι ο έφηβος γιος τους, ο Στίβεν, τον είχε πάρει για βόλτα με το μοτοποδήλατο του. Όταν τελικά δεν βρήκαν κανένα ίχνος του αγοριού, ενημέρωσαν την αστυνομία. Ωστόσο, η αστυνομία αμφισβήτησε τους Νίνταμ, κρατώντας τους ως κύριους ύποπτους, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ενημέρωση των αεροδρομίων και των λιμανιών.Τελικά διεύρυναν την αναζήτησή τους για το παιδί και τις επόμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία, το στρατό και το Πυροσβεστικό Σώμα.
Στη Βέροια μάλιστα “τσιμέντωσαν” την υπόθεση του 2006 με ένα παραμύθι για μικρά παιδιά και αθλιότητες της τοπικής Αστυνομίας,της τοπικής Δικαιοσύνης κλπ.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε εφέτη-ανακριτή και ως δια μαγείας αμέσως μετά την ανάθεση δηλώθηκε ο θάνατος ενός κλινικάρχη,της περιοχής.Σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο των ελληνικών υπηρεσιών στην κλινική αυτή γινόταν εμπορία οργάνων για τα οποία “θυσίαζαν” μικρά παιδιά ,κυρίως μεταναστών…
Οι υποθέσεις ζωντανεύουν στις μνήμες καθώς υπάρχει μια δραματική εξέλιξη στην Πορτογαλία με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν.
Δημοσιεύματα αναφέρουν τον Γερμανό,Νάϊν ,ο οποίος βρίσκεται καταδικασμένος στη φυλακή για δολοφονίες και απαγωγές παιδιών.Τον Μάη του 2007 η Μαντλίν σε ηλικία 3 ετών εξαφανίστηκε από το σπίτι διακοπών στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Γερμανός βρισκόταν στην περιοχή της Μαντλίν και τώρα θεωρείται βέβαιο ότι σχετίζεται με την εξαφάνιση της Μαντλίν.
Εάν πράγματι επιβεβαιωθεί αυτή η εκδοχή και διαλευκανθεί η υπόθεση θα αναδείξει την αθλιότητα στην Ελλάδα και την διαπλοκή που εμποδίζει το έργο της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.
Αυτή την διαπλοκή αναδεικνύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Νίκος Νικολόπουλος. Παρότι τα δίνει όλα στο αγώνα για την Δημαρχία της Πάτρας,όπου στις δημοσκοπήσεις βρίσκεται στις δυο κορυφαίες θέσεις,κατέθεσε μια ερώτηση ,η οποία θα σας σοκάρει με απλή ανάγνωση και θα αντιληφθείτε γιατί την περιλάβαμε σε αυτό το ρεπορτάζ:

Ερώτηση και ΑΚΕ
Αρ. Πρωτ. 6938 / 894 / 09-04-2019
προς τον Πρωθυπουργό
Αρ. Πρωτ. 6937 / 893 / 09-04-2019

προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Θέμα:Συμμετείχαν σε επιτροπές τροποποίησης της νομοθεσίας δικηγόροι του κοινού ποινικού δικαίου;
Εχει επιβεβαιωθεί ότι στο παρελθόν σε επιτροπές τροποποίησης της νομοθεσίας μετείχαν δικηγόροι και του κοινού και του μη κοινού ποινικού δικαίου ,αλλά και της επιστήμης.
Εχει επιβεβαιωθεί ότι δικηγόροι που υπεράσπιζαν σοβαρότατα εγκλήμα��α υπέβαλαν και εν τέλει επέβαλαν είτε δια της άμεσης συμμετοχής τους,είτε έμμεσα τροποποιήσεις που εξασφάλιζαν στους κατηγορούμενους εντολείς τους ατιμωρησία για τα σοβαρότατα εγκλήματα.
Εχει καθιερωθεί στα Μέσα Ενημέρωσης και απο Μέσα Ενημέρωσης να αποκαλούν “νόμους σκούπα” διάφορα νομοθετήματα ,τα οποία φαινομενικά είχαν σκοπό την αποσυμφόρηση των φυλακών, από μικροεγκληματίες και τον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου.
Εχει καταγραφεί στα Μέσα Ενημέρωσης ότι μεγαλοεγκληματίες στα χρόνια του Αρχιερέα “καθάρισαν” τις σοβαρότατες κατηγορίες με “εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας και είχαν πετύχει με σχετική τροποποίηση το αδιανόητο:
Να απαλλαγούν αν και δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον ανακριτή έστω για να δηλώσουν παρουσία και άρνηση της κατηγορίας.
Είχε καταγραφεί τότε ότι κατέβαλαν ένα τεράστιο ποσό σε μεγαλοδικηγόρο,γνωστό τοις πάσι και σήμερα και εκείνος,ισχυρίστηκε ότι πέτυχε το ακατόρθωτο με απλό νεύμα στη “βαριά” σκιά του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Τα βαρύτατα εγκλήματα που ουσιαστικά μέσω της επιτροπής και εν τέλεις της Βουλής ,διεγράφησαν στα πλαίσια του “εκσυγχρονισμού”άφησαν ατιμώρητη τη μεγαλύτερη λεηλασία χρυσού της υψηλής αθηναϊκής κοινωνίας και την “ξέπλυναν” στα νερά της Καραϊβικής,όπου και οι Μπαχάμες και ο Παναμάς και στα πολλά νερά των Αλπεων,όπου και η Ελβετία.
Εχει καταγραφεί η παρουσία δικηγόρων ,οι οποίοι υποστηρίζουν κατηγορούμενους σε μεγάλα και καραμπινάτα εγκλήματα σε επιτροπές εκσυγχρονισμού του νομοθετικού πλαισίου.
Εχει καταγραφεί η παρουσία δικηγόρων που υποστηρίζουν κατηγορούμενους για μεγάλα και καραμπινάτα εγκλήματα σε ρόλο διδασκάλου νέων δικαστών.
Εχει καταγραφεί η διαδασκαλία αυτών των δικηγόρων σε γόνους δικαστών,οι οποίοι εκδικάζουν υποθέσεις,υποστηριζόμενες και απο αυτής της κατηγορίας δικηγόρους.
Κατα καιρούς οι αποκαλύψεις για αυτού τους είδους τις “διασταυρώσεις” έχει ξεπεράσει κατα πολύ το ” Η σύζυγος του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι ,αλλά και να φαίνεται τιμία”.
Ε��ει καταγραφεί η παρεϊστικη συμπεριφορά δικαστών,με την έννοια ότι αντι να συμπεριφερθούν ως μέλη της τυφλής Δικαιοσύνης,η οποία δεν διακρίνει ονόματα και δεν επιλέγει ονόματα και υποθέσεις,παρά την εισαγωγή των κληρώσεων διατυπώνονται αμφιβολίες κατά πόσον αυτές είναι πραγματικά ουσιαστικές και τυφλές.
Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου εάν οι κληρώσεις είναι ουσιαστικές και τυφλές υποβάλλουμε σχετικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη,που υπαινίσσεται σαφώς τα αντίθετα.
Εχει καταγραφεί επίσης ότι υψηλό στέλεχος της Αντιπολίτευσης δέχθηκε στα δικαστήρια ,όπου είχε το ρόλο υπερασπιστή κατηγορούμενου για τεράστιο σκάνδαλο ,σχετιζόμενο με το δημόσιο χρήμα,σοβαρές απειλές απο τη λεγόμενη Μαφία των φυλακών,,απειλές για τη ζωή του,για τη ζωή των παιδιών του,ενώ ανάλογες απειλές δέχθηκε και ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων.Οι αποκαλύψεις γίνονται γνωστές λίγο μετά την δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία κρατουμένου και κρίσιμου μάρτυρα για την υπόθεση της Μαφίας των φυλακών.
Εχει καταγραφεί σε αυτή την υπόθεση η εμπλοκή τεραστίων δικηγορικών ονομάτων,πολλά απο τα οποία στις ελέυθερες ώρες τους διδάσκουν στην κοινωνία ,αλλά και στη Δικαιοσύνη ευνομία,ευταξία,πολιτική ορθότητα κλπ.
Εχει καταγραφεί επίσης ότι στην υπόθεση αυτή της Μαφίας των φυλακών ενεπλάκη ως μάρτυρας στην ανάκριση και ο ‘ανθρωπος που διοικούσε ουσιαστικά την Ελλάδα μέσω του ΔΟΛ και θαλασσοδανείων,αλλά εν τέλει στα δικαστήρια δεν ��λήθηκε,αν και είχε παρουσία σε καίριο σημείο,όσο αφορά και πρόσωπα,τα οποία είχαν φτάσει στο παρελθόν και στο προεδρικό Μέγαρο ,αλλά και όσο αφορά τον χρόνο που διαδραματίσθηκαν τα σκάνδαλα αυτά ,δηλαδή το 2012 και 2013.
Αλλοι επίσης βασικοί μάρτυρες στην υπόθεση αυτή έχουν δολοφονηθεί.
Παράλληλα στη Δικαικοσύνη εκκρεμεί σε δεύτερο βαθμό ,μετά βαρύτατη καταδίκη στον πρώτο βαθμό η υπόθεση τοκογλυφίας με καταδικασθέντα τον πρώην βασικό υπουργό στην ορχήστρα Σημίτη ,δικηγόρο και πρώην υπουργό και πρώην βουλευτή Ανθόπουλο.
Μάλιστα σημαντικό προσωπο και στενός φίλος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μάρτυρας και θύμα της τοκογλυφίας ,για την οποία καταδικάστηκε αυτό το στέλεχος είπε στο δικαστήριο ότι χλευάζεται απο την πλευρά του πολιτικού, διότι με την επερχόμενη τροποποίηση του νόμου η βαρύτατη καταδίκη του για κακούργημα θα πάει περίπατο και η υπόθεσή του,όπως και άλλες συναφείς θα γίνουν πλημμέλλημα,το οποίο έχει παραγραφεί,αφού η εκδίκαση καθυστέρησε εγκληματικά.
Στην υπόθεση αυτή δεν εμπλέκεται μόνο ο πολιτικός αυτός,αλλά και ηχηρά ονόματα της επιχειρηματικής σκηνής,τα οποία μάλιστα μετείχαν και σε επίσημα εταιρικά σχήματα.
Μάρτυρας στη δίκη της Μαφίας των φυλακών ,είπε επίσημα ότι δεν ήθελε να λάβει ανταμοιβή εκατομμυρίων διότι αυτά είναι δημόσιο χρήμα το οποίο έχει υπεξαιρεθεί από τον εμφανιζόμενο ως θύμα και υποστηριζόμενο από τον μεγαλοεκδότη.
Δυστυχώς οι προηγούμενες καταγραφές έχουν επιβεβαιωθεί με το χείριστο τρόπο:Δηλαδή την καταδίκη μεγαλοδικηγόροων,μεγαλοπολιτικών,δικαστικών λειτουργών και επιχειρηματιών και σε ορισμένες περιπτώσεις με τρόπο που θυμίζει μεξικανικό η κολομβιανό κουβάρι.
Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάσθε:
1.Γίνονται πράγματι κληρώσεις ουσιαστικές η τυπικές στα δικαστήρια και σε ποιά ακριβώς και με ποιά ακριβώς διαδικασία;
2.Ο δικαστής που αναφέρεται στο ρεπορτάζ αυτό προέκυψε κατόπιν κλήρωσης, η οποία πότε ακριβώς και απο ποιά σύνθεση δικαστηρίου πραγματοποιήθηκε;
3.Ποιοί δικηγόροι και καθηγητές της Νομικής μετείχαν απο το 1990 και εντεύθεν σε επιτροπές του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικές με τροποποιήσεις οποιωνδήποτε νομοθετημάτων και κυρίως του Ποινικού Κώδικα,του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας;
Να κατατεθούν οι σχετικοί πίνακες του Υπουργείου Δικαιοσύνης απο το 1990 και εντεύθεν.
4.Ποιοί δικηγόροι και καθηγητές των Νομικών Σχολών διδάσκουν στις Σχολές Δικαστών από το 1995 και εντεύθεν;Να κατατεθούν οι σχετικοί πίνακες.
5.Πράγματι το κακούργημα τοκογλυφίας γίνεται πλημμέλλημα και αυτη η τροποποίηση αφορά και την υπόθεση Ανθόπουλου,η ��ποία εκκρεμεί σε δεύτερο βαθμό;
6. Τηρούνται μαγνητοφωνημένα πρακτικά στις σοβαρές ποινικές δίκες,ιδιαίτερα τις σχετιζόμενες με δημόσιο χρήμα,ώστε να προκύψει με ακρίβεια και ποιές απειλές δέχθηκε το υψηλό στέλεχος της Αντιπολίτευσης υπερασπιζόμενο τον καταδικασθέντα για την τεράστια υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος στο σκάνδαλο ΕΝΕΡΓΚΑ;
7.Γιατί στις αστικές υποθέσεις τηρούνται πρακτικά μαγνητοφωνημένα και στις ποινικές υποθέσεις και δεν τηρούνται και δεν επιτρέπεται καν η καταγραφή τους με μέριμνα διαδίκων;
8.Μετά τα όσα αποκαλύπτονται προτίθεστε να καθιερώσετε την τήρηση πρακτικών και στις σοβαρές ποινικές δίκες, ιδιαίτερα τις σχετιζόμενες με δημόσιο χρήμα, με δημόσια γη και ακίνητα του δημοσίου, με εγκλήματα κατά γυναικών, κατά ανηλίκων και ρατσιστικής μορφής εγκλημάτων;

Ο ερωτών Βουλευτής
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ΕλλάδοςΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.051