Να και μία ευχάριστη είδηση. Νιγηρία: Ο στρατός διέσωσε 300 κορίτσια και γυναίκες από τη Μπόκο Χαράμ
29 Απριλίου 2015, admin, Δεν υπάρχουν σχόλια στο Να και μία ευχάριστη είδηση. Νιγηρία: Ο στρατός διέσωσε 300 κορίτσια και γυναίκες από τη Μπόκο Χαράμ
Περίπου 300 κορίτσια και γυναίκες διέσωσε ο στρατός της Νιγηρίας, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης, για να επανακαταλάβει το δάσος Σαμπίσα από τους ισλαμιστές της Μπόκο Χαράμ. Ωστόσο, καμιά από τις μαθήτριες που είχαν απαχθεί από το σχολείο τους στην πόλη Τσιμπόκ ένα χρόνο πριν, δεν βρίσκεται ανάμεσα στις διασωθείσες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των ένοπλων δυνάμεων της Νιγηρίας.
Το δάσος Σαμπίσα βρίσκεται κοντά στην πόλη Μαϊντουγκούρι, το προπύργιο των ισλαμιστών της οργάνωσης στα βορειοανατολικά της χώρας.
Η Μπόκο Χαράμ απήγαγε πριν ένα χρόνο περισσότερες από 200 μαθήτριες στο χωριό Τσιμπόκ, προκαλώντας διεθνή κατακραυγή. Κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν η τύχη αυτών των κοριτσιών. Ο στρατός της χώρας συνεπικουρούμενος από δυνάμεις, άλλων χωρών έχει ξεκινήσει τους τελευταίους επιχειρήσεις εναντίον των ισλαμιστών.
Πρόσφατη αρθρογραφία
- Ναυμαχία της Σαλαμίνας, μία άλλη οπτική και θεία παρέμβαση; 12 Ιουνίου 2023
- (χωρίς τίτλο) 9 Φεβρουαρίου 2023
- Η συμμαχία του ΝΑΤΟ Και η Ευρωπαϊκή ένωση 29 Απριλίου 2022
- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 23 Νοεμβρίου 2021
- Είναι καλύτερα να μη δίνεις καμιά δικαιολογία παρά μια κακή. 12 Οκτωβρίου 2021
Νεότερα Σχόλια
- Temporary Email Address στο Στις 25 Μαρτίου θα γιορτάσουμε μία επανάσταση για τα 200 χρόνια ή δύο;
- Temp Mail στο Αριστείδης (ο Δίκαιος;): Ελίτ, αντιελίτ
- Kyrgianbas στο Το Όχι δεν ήταν του Μεταξά. Το Όχι ήταν του ήρωα Στρατηγού Κατσιμήτρου.
- Greec στο Όταν οι σύγχρονοι πολιτικοί δεν έχουν ιστορική μνήμη .
- kyrie shoes στο Τον Γαλιλαίο θα τον κρεμάγανε μάλλον….
Αφήστε μια απάντηση