Νεώτερος Ορισμός της Ελληνικής “Δημοκρατίας”!

p9260964

“Είναι το πολίτευμα της κληρονομικής διαδοχής της κομματικής και πολιτικής ηγεσίας σε διαρκώς μετριότερους ηγέτες, οι οποίοι δημιουργώντας εκατομμύρια πολιτικούς ομήρους με τη χυδαία μέθοδο των πελατειακών σχέσεων, και εκμαυλίζοντας τις λαϊκές μάζες με παντοειδείς παροχές και
υποσχέσεις, διαμοιράζονται τα ιμάτια της Ελλάδος, αποσπώντας για τον εαυτό τους, τα στελέχη, τους φίλους και τους κουμπάρους τους τη μερίδα του λέοντος, αδρανοποιώντας τη Δικαιοσύνη, εξαπατώντας συνεχώς τις αγελαίες μάζες των ψηφοφόρων τους, ποτίζοντάς τες με το αντικοινωνικό και αντιπολιτικό φάρμακο του ηθικού μιθριδατισμού” (βλ. : “Αρχαία και σύγχρονη δημοκρατία. Από την Αθηναϊκή Δημοκρατία στη σύγχρονη οικογενειοκρατία”, εκδ. “Πελασγός” – Ι. Γιαννάκενας – Αθήνα 2007, σελ. 151).
Δυστυχώς, και το έργο αυτό όχι μόνο αντιμετώπισε τη συνωμοσία της σιωπής των εξαρτημένων δημοσιογράφων, αλλά έπεσε και θύμα εμπρησμού από τις… προοδευτικές δυνάμεις τον ίδιο χρόνο της κυκλοφορίας του (βλ. Ι. Γιαννάκενα: “Οι εμπρησμοί των Πατριωτικών βιβλιοπωλεί��ν το καλοκαίρι του 2008. Σημειώνω ότι έχω στα χέρια μου ένα καμένο αντίτυπο).
Αντί να μάθουν οι… προοδευτικοί τη χυδαία δημοκρατία στην οποία ζουν και οι ίδιοι, προτίμησαν να κάψουν και αυτό το έργο.
Ελλάς της αρλούμπας και της κωλοτούμπας.

Ο… αντιδημοκράτης πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
εκτός της ιδιωτικής δημοκρατίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

4η Αυγούστου 1936. Δικτατορία Ιωάννη Μεταξά.

Ύστερα από τις εκλογές του 1936, που διεξήχθησαν με την απλή αναλογική, τα δύο μεγάλα κόμματα τ…

O ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ:

-Οι ελληνικές πόλεις νοσούν. Οι πολιτευόμενοι και διαχειριστές των κοινών δωροδοκούνται και εξα…

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Άχρηστοι και απάτριδες Πολιτικοί-ΜΜΕ-Συνδικαλιστές-Δικαστικοί-Κρατικός Μηχανισμός-Ανεξάρτητες Αρχ…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.052