• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • Ν. Παππάς κα�� ανταποκριτές-δημοσιογράφοι στην Νέα Υόρκη: ‘Οταν οι ανοησίες γραφικών ξεπερνούν τα όρια

Ν. Παππάς κα�� ανταποκριτές-δημοσιογράφοι στην Νέα Υόρκη: ‘Οταν οι ανοησίες γραφικών ξεπερνούν τα όρια

kalami3Οι αρχές των ΗΠΑ (Secret Service και Αστυνομία) δεν ασχολήθηκαν με τα ”ξεκατινιάσματα” και την εξαγωγή στις ΗΠΑ της νεοελληνικής επιζήμιας νοοτροπίας
Ελλήνων υπουργών και δημοσιογράφων… H περίφημη απόδειξη λογαριασμού (”πλαστογράφηση”) και τα βάσιμα ερωτηματικά… Οι ερασιτεχνικά ”μεταμφιεσμένοι” δημοσιογράφοι-ανταποκριτές, πιστοποιούν τον ευτελισμό (και) της δημοσιογραφίας στην ”Κωλομβία των Βαλκανίων”.

Απόγευμα Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016 έγινε το περιστατικό φωτογραφικής καταγραφής κινήσεων του ”τουρίστα” υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά (και των ”τουριστών” της ”ακολουθίας” του) στο ξενοδοχείο The Westin (212 East, 42nd St.) στο Μανχάτταν, από δύο ανταποκριτές στις ΗΠΑ (Δημάδης και Σουλτογιάννης) τηλεοπτικών σταθμών Ελλάδας. Γράφηκαν πολλά σε ΜΜΕ στην Ελλάδα, ενώ ο υπουργός έκανε και ”βαρυσήμαντη δήλωση” πιστοποιώντας την ”ελαφρότητα” που τον διακρίνει, όπως έδειξε και στο προηγούμενο ταξίδι του στις ΗΠΑ, την άνοιξη, όταν, υποτίθεται, είχε ”σημαντικές επαφές με επενδυτές”, γιά να αποδειχτεί στην πράξη ότι πωλούσε ”αέρα κοπανιστό”, αφού ”σημαντικές επαφές” ΔΕΝ υπήρξαν.
Δεν θα ασχοληθούμε με τα συμβάντα, που στόχο έχουν τον εντυπωσιασμό αφελών, κομματικών και μη, στην Ελλάδα. Απλά αναφέρουμε ότι ”σύλληψη” των δύο ανταποκριτών ή ”απαγγελία κατηγοριών” γιά οτιδήποτε, ΔΕΝ έγιναν, όπως πιστοποίησε στο ”Κ” η αστυνομία της Νέας Υόρκης, απόγευμα Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου ’17. ‘Ολα τα άλλα είναι ”αερολογίες”, που αποτελούν και ”τρόπο ζωής” ΜΜΕ και πολιτικών στην μνημονιακά ”τσακισμένη” Ελλάδα. Ούτε θα αχοληθούμε με τον 12ήμερο ”τουρισμό” με κρατικό χρήμα του ”μεγαλομανή” υπουργού Επικρατείας -και της αχρείαστης συνοδείας του- στην Β. Αμερική, χωρίς σημαντικές επαφές-συναντήσεις ή πρακτικά αποτελέσματα γιά την Ελλάδα.
Τα ”παραμύθια” Δημ. Σουλτογιάννη: Ο ανταποκριτής του Star, σε δήλωσή του μετά το περιστατικό, αναφέρει, εκτός των άλλων: ”…’Εκαναν (οι αστυνομικοί) μια απλή εξακρίβωση στοιχείων. Φυσικά δεν υπήρξε καμία παρανομία και αφού εξακρίβωσαν ότι είμαι ένας νομοταγής Αμερικανός Πολίτης αποχώρησαν χωρίς να μας ενοχλήσουν…”. Ο κ. Σουλτογιάννης, όπως πιστοποιεί και η άδεια οδήγησής του (Νέας Υόρκης), ΔΕΝ είναι Αμερικανός πολίτης. Είναι ”επισκέπτης” στις ΗΠΑ, με βίζα που λήγει τον Σεπτέμβριο 2021.

kalami1Σημ. 1: Η διαχρονική γελοιότητα-ανευθυνότητα του κρατικού ”Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων” (ΑΠΕ), δεν χρειάζεται να σχολιαστεί.

kalami2Σημ. 2: Δημάδης (ειδικά) και Σουλτογιάννης, δεν χρειάζεται να καταγράφουν τον ”τουρισμό” του Παππά και της συνοδείας του ή πόσα πιάτα με φαγητό έφαγε ο ”απόγονος του Παλαιών Πατρών Γερμανού”, Υπουργός Εξωτερικών. Απλά, επειδή η φίλη τους και προστατευόμενη του αφελή Κρέτ��ου της Γεν. Γραμματείας Ενημέρωσης, η διαπλεκόμενη επικεφαλής του ουσιαστικά ανύπαρκτου ”Γραφείου Τύπου” στην Νέα Υόρκη, τους κρατά -προσωπικά- ενήμερους γιά όλες τις κινήσεις της πολυμελούς και πολυέξοδης κουστωδίας του πρωθυπουργού, δηλ. υπουργών και λοιπών, που πασχίζουν να κλείσουν συναντήσεις γιά την φωτογραφία, γιά να δείξουν στην Ελλάδα ότι δεν έκαναν -πάλι- τουρισμό με κρατικό χρήμα.

Η περίφημη ”πλαστογράφηση” της απόδειξης στο μπαρ του ξενοδοχείου: Αντίγραφο της απόδειξης πιστοποιεί ότι οι δύο μπύρες χρεώθηκαν στο δωμάτιο του επί της ”επικοινωνίας” βοηθού του υπουργού Επικρατείας. Αλλά σε κανένα ξενοδοχείο στις ΗΠΑ χρεώνεται οτιδήποτε στο δωμάτιο, αν ο πελάτης δεν επιδείξει στον σερβιτόρο την κάρτα εισόδου (”κλειδί”) του δωμάτιου. Οι ανταποκριτές είχαν τον αριθμό δωματίου και την… ”κάρτα εισόδου”;;; Και αν είχε γίνει πλαστογραφία, οι δύο ανταποκριτές, θα είχαν συλληφθεί ”επι τόπου” και δεν θα ”εκκρεμούσε” η υπόθεση ”γιά διερεύνηση”, όπως με εντυπωσιακή άγνοια αναφέρεται στην Ελλάδα.

Η ΕΙΔΗΣΗ είναι άλλη: Ποιός ‘Ελληνας υπουργός άνοιξε λογαριασμό σε τράπεζα στις ΗΠΑ πριν λίγους μήνες, ενώ δεν έχει ακίνητο ή εμπορικές συναλλαγές ή παιδιά να σπουδάζουν ή οτιδήποτε άλλο, έστω… βοσκοτόπια, στις ΗΠΑ, που να δικαιολογεί την ύπαρξη λογαριασμού; Και αντί οι ”πάμε όπως φυσσάει ο άνεμος” περισπούδαστοι ”ανταποκριτές” στις ΗΠΑ ή ΜΜΕ στην Ελλάδα, να υμνολογούν ή επικρίνουν ελληνικές κυβερνήσεις και διαπλεκόμενους πολιτικούς, ανάλογα με τα συμφέροντά τους, καλά θα κάνουν να ερευνήσουν και να μάθουν τα περί τραπεζικού λογαριασμού.
(19 Σεπτ. ’16)

Από kalami

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.017