• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • Οι Εντιμότατοι Πολιτικοί μας επαναλαμβάνουν ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.

Οι Εντιμότατοι Πολιτικοί μας επαναλαμβάνουν ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.lamXAMOΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΗΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ΥΨΟΥΣ 3,9 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!! Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ!!! Εργολαβική σύμβαση με την περιφέρεια Πελλοπονήσου, ύψους 3,9 εκ ευρώ υπέγραψε η εταιρία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ, στην…
οποία είναι μέτοχος και μέλος του διοκητικού της συμβουλίου ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Η σύμβαση αφορά την κατασκευή συμπληρωματικών έργων στο αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2007 – 2013 και έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια αφού εκτός της συμμετοχής του κ. Φλαμ��ουράρη στο ΔΣ της εταιρίας και τους συνειρμούς που δημιουργεί, το έργο είχε δεχθεί βροχή ενστάσεων, που αφορούσαν μεταξύ άλλων το ότι η εταιρία δεν είχε φορολογική ενημερότητα.
Σύμφωμα με την εργολαβική σύμβαση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr, η σύμβαση υπεγράφη στις 20 Μαΐου στην Τρίπολη από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τον 48χρονο εκπρόσωπο της εταιρίας Γιάννη Κοτταρίδη.
Ο διαγωνισμός για το έργο διενεργήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2014 και η εταιρία ανακηρύχθηκε μειοδότρια στις 21 Νοεμβρίου 2014 με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η εταιρεία έδωσε έκπτωση 38,05% με δεύτερη την εταιρεία ΤΕΜΕΡ ΑΕ που έδωσε έκπτωση 36,62% και τρίτη την ΕΡΤΕΚΑ ΑΕ με 35,76%.
Παρά το γεγονός όμως πως οι ημερομηνίες ανακήρυξης της ΔΙΑΤΜΗΣΗ ως μειοδότριας είναι προ της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και την έναρξη της υπουργικής θητείας Φλαμπουράρη, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η σύμβαση υπεγράφη ενώ ο κ. Φλαμπουράρης ήταν κορυφαίος υπουργός και σε μια περίοδο που τα δημόσια έργα έχουν βαλτώσει.
Αίσθηση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι ενώ ο πρώην υπουργός Επικρατείας είχε δηλώσει (ΕΡΤ) ότι έχει κλείσει την εταιρία, αυτή λειτουργεί, αναλαμβάνει έργα και ο κ. Φλαμπουράρης φέρεται να εξακολουθεί να κατέχει ποσοστό άνω του 50% της εταιρείας με έτερους μετόχους τους κ.κ. Γιάννη Κοτταρίδη και Μιχάλη Μοσχοβούδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.282