ΟΙ ΗΠΑ είναι ΗΠΑ διότι διέθεταν κατά καιρούς πολύ Μεγάλους Πολιτικούς.%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2582Πολλές φορές τα τελευταία 70 χρόνια ευεργέτησαν αλλά και έβλαψαν την χώρα μας με την βοήθεια Συμπατριωτών μας μην ξεχνάμε ότι ο φάκελος της προδοσίας της Κύπρου δεν ανοίχτηκε ποτέ στην βουλή και είχαν συναινέσει σε αυτό οι Εθνοπατέρες μας. Παραθέτω κάτωθι τα λεχθέντα δυο Πολιτικών ενός Έλληνα και ενός Αμερικανού για περαιτέρω σκέψεις. Thomas Jefferson ( 1749-1826 , Αμερικανός πρόεδρος [1801-1809])Τόμας Τζέφερσον Ήταν ο τρίτος Πρόεδρος των Η.Π.Α. (1801-1809) και κύριος συντάκτης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας.Οι μικρές αγγελίες περιέχουν όλη την αλήθεια που μπορεί να βρει κανείς σε μια εφημερίδα.Όταν μαζευτούμε και στριμωχτούμε σε μεγάλες πόλεις όπως στην Ευρώπη, θα γίνουμε το ίδιο εκφυλισμένοι με την Ευρώπη.
Η Ιστορία, γενικά, το μόνο πράγμα που μας μαθαίνει είναι τι σημαίνει κακή διακυβέρνηση.Δεν έχω παρατηρήσει η τιμιότητα των ανθρώπων να αυξάνεται με τα πλούτη τους.%25CE%25BA%25CE%25BA%25CE%25BAΚάθε πολίτης πρέπει να είναι και στρατιώτης. Αυτό συνέβαινε με τους Έλληνες και με τους Ρωμαίους και πρέπει να ισχύει σε κάθε ελεύθερο κράτος.Το δέντρο της ελευθερίας πρέπει να αναζωογονείται από καιρού εις καιρόν με το αίμα πατριωτών και τυράννων. Είναι το φυσικό της λίπασμα.Τρέμω για τη χώρα μου όταν σκέφτομαι ότι ο Θεός είναι δίκαιος.Ένας άνθρωπος με θάρρος είναι πλειοψηφία.Ο Απόστολος Παύλος υπήρξε ο πρώτος που διαστρέβλωσε τη διδασκαλία του Χριστού.Σε όλες τις χώρες, σε όλες τις εποχές, ο ιερέας υπήρξε πολέμιος της Ελευθερίας.Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από την εξουσία, την αστυνομία και το στρατό μαζί.Όταν ο λαό�� φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία. Όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό, υπ��ρχει ελευθερία
%25CE%25B2%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25B6Ελευθέριος Βενιζέλος ( 1864-1936 , Έλληνας ηγέτης)Όταν οι λαοί αποτυγχάνουσι, δεν ερωτώσι, και καλώς κάμνουσι, αν έπταισαν αι κυβερνήσεις, αλλά το πρώτον των έργον είναι να τας ρίψωσι.Οι πολιτισμένοι λαοί κερδίζουν την εξουσία με την ψήφο των πολλών, κυβερνώνται με την ικανότητα των ολίγων και μεγαλουργούν με την πνοή του ενός.Σε όλους τους πολέμους η Αγγλία κερδίζει μίαν μάχην. Την τελευταίαν.Η Ελλάς είναι πολύ μικρόν κράτος διά να διαπράξη τόσον μεγάλην ατιμίαν.Είναι γνωστόν ότι εις την συνδρομήν των προστατίδων Δυνάμεων προσέφυγε πάντοτε η Ελλάς και διά το ψύλλου πήδημα.Αισθάνομαι υπερηφάνεια, διότι στις φλέβες μου ρέει διασταυρωμένο Λακωνικό και Κρητικό αίμα και άμα έχω κοντά μου τους Κρητικούς και τους Μανιάτες έχω ολόκληρη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.245