Οι Μάγισσες του Σάλεμ βοηθούν τον ΣΥΡΙΖΑ.FotorCreatedΠως αλλιώς να εξηγήσεις τα πεπραγμένα της κυβερνήσεως, το μαύρο το κάνει άσπρο, το ΟΧΙ του λαού το κάνει ΝΑΙ και με τις νέες καταγγελίες του πρώην υπουργού Πανούση χρειάζεται κάθε σκοτεινή δύναμη, διότι τα πεπραγμένα και οι διαπιστώσεις δεν μπορούν να διαψευστούν Η κυβέρνηση είναι προνομιακός συνομιλητής τρομοκρατών. Στέλεχος του Υπουργείου Δικαιοσύνης ήταν και μάρτυραςυπεράσπισης κατά συρροή δολοφόνου – τρομοκράτη.
Απεκαλύφθη ότι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος επισκέπτονταν στις φυλακές καταδικασμένους για τρομοκρατία, συζητούσαν τα αιτήματά τους και μετά από λίγες μέρες νομοθετούσαν και τα ικανοποιούσαν;
Ο ταξίαρχος εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. που άρχιζε να ξετυλίγει το κουβάρι αυτής της υπόθεσης αντικατεστάθη κακήν κακός Προσπάθησαν να νομοθετήσουν για να βγάλουν με βραχιόλι από τη φυλακή, αρχιδολοφόνο – τρομοκράτη.
Σε μια άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχαν κινηθεί αυτομάτως οι δικαστικές αρχές και οι αστυνομικές θα είχαν συλλάβει τους εμπλεκόμενους, και θα τους ανέκριναν νυχθημερόν. θα είχαν ξεψαχνίσει τους λογαριασμούς τους, θα είχαν ελέγξει τα μυστικά κονδύλια των υπηρεσιών τους για τα ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας, ενώ θα είχε κινηθεί και η ποινική διαδικασία κατά του ιδίου του Πρωθυπουργού, για γνώση όλων των παραπάνω θεμάτων!
Η ιστορία που αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξεως είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης.
Αναδεικνύει τη σχέση κράτους και παρακράτους. Όπου τρομοκράτες φέρονται να ενημερώνουν κυβερνητικούς συντρόφους τους για τις βόμβες που τοποθέτησαν. Και που εμφανίζονται να δίν��υν εντολές για το πώς θα νομοθετήσουν!
Οι δικαιολογίες, ότι δήθεν ο σύμβουλος του υπουργού συνομιλούσε με τους κρατούμενους για σωφρονιστικά ζητήματα, χρήζει και αυτή διερεύνηση από την Δικαιοσύνη.
Διότι, ο Νόμος ορίζει ότι για να γίνει οποιαδήποτε επικοινωνία ποινικού, απαιτείται άδεια από τον Εισαγγελέα φυλακών. Να μάθουμε, λοιπόν, πότε δόθηκε η άδεια, από ποιόν, ποιος υπέβαλε το αίτημα και τελικά με ποιο σκεπτικό παραχωρήθηκε. Και αν τελικά παραχωρήθηκε!
Η ιστορία έχει και πολύ αδήλωτο χρήμα.
Η ΕΥΠ διαθέτει ειδικά κονδύλια για την άντληση πληροφοριών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Όταν η Δικαιοσύνη ανοίξει στόματα και λογαριασμούς τότε θα μάθουμε πολλά περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε!
Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά φαίνεται να ήταν τουλάχιστον σε γνώση του Πρωθυπουργού! Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Υπουργός του.
Το ερώτημα είναι αν είχαν και την έγκριση του Πρωθυπουργού.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να αναζητήσει τους φυσικούς αυτουργούς της παράβασης καθήκοντος, σ��στασης και διεύθυνσης εγκληματικής Οργάνωσης, συνωμοσίας κατά του πολιτεύματος, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, απειλής κατά της ζωής, παραβίασης του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών, παραβίασης προσωπικών δεδομένων και του νόμου περί απορρήτων των επικοινωνιών κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.276