Ομοιότητες Κασιδιάρη Λοβέρδου και το ερώτημα.Fo%25CE%25B2%25CF%2587%25CF%2587%25CF%2587%25CF%2587torCreatedΟ Λοβέρδος δήλωνε στον ΟΗΕ ότι πόρνες οροθετικές από την Αφρική ευθύνονταν για την μετάδοση του AIDS αλλά οι συλληφθείσες ήταν ελληνίδες στην πλειονότητα εκτός μιας και δεν ήταν πόρνες.
Η Ρωσίδα ήταν ανήλικη. Είναι η πρώτη που συνελήφθη. Και η μοναδική που βρέθηκε σε οίκο ανοχής. Πρόκειται για θύμα δουλεμπορίου. Η Αννα Καβούρη (Κέντρο Ζωής) τόνιζε ότι «ποινικοποιήθηκαν ανθρώπινες ζωές. Παραμονές εκλογών, όλα τα τηλεοπτικά μέσα ανακοίνωναν ότι επιτέλους ελέγχεται η πορνεία σε δρόμους και παράνομους οίκους. Οι ίδιοι οι υπουργοί τις κατηγορούσαν ότι εκδίδονταν χωρίς προφυλάξεις. Αλλά αυτές οι γυναίκες δεν ήταν ιερόδουλες. Ήταν άστεγες και μακροχρόνια τοξικό-εξαρτημένες . Οι ίδιες δεν γνώριζαν ότι ήτ��ν άρρωστες. Μια δε από αυτές τις δυστυχείς αυτοκτόνησε.
Πόρνες τις οροθετικές ο Λοβέρδος
Ο Κασιδιάρης Αποκάλεσε «πόρνες» τα κυβερνητικά στελέχη.
Μεγάλη κουβέντα και προσβολή που πριν χρόνια οι προσβληθέντες θα απαιτούσαν ικανοποίηση και η υπόθεση θα κατέληγε σε μονομαχία (σαν Μανιάτης ο Ηλίας ξέρει) .
Το ερώτημα τις οροθετικές τις υπερασπίστηκαν αξιόλογα άτομα και όχι μόνον .
Τις Κυβερνητικές πόρνες κατά Κασιδιάρη θα τις υπερασπιστεί κανείς;;;;
Είναι μικρός ο δρόμος από το αλληλούια στο γιούχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.652