Skip to main content

ΟΣΟ ΟΣΟ

Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό: Δεν πωλούμε. ΧΑΡΙΖΟΥΜE οικόπεδα σε Σαλαμίνα, Αίγινα, Λέρο, Πόρο, Πέραμα και Βοτανικό. Τρέξτε να προλάβετε.

Και μακρυά από την Κερατέεεεεεεεαααααα.
Έτοιμα για φάγωμα τα μοσχοφιλέτα του ναυτικού.

Πάρε Κόσμε. Με το μαχαίρι και με το κομμάτι.
Για κυρίως και για φρούτο. Ότι πάρεις ΔΩΡΕΑΝ.

Φράγκο δεν θα πάρει το ΜΤΝ.

Μετά την κυριακάτικη απροκάλυπτη επίδειξη της ακίνητης περιουσίας του ΠΝ (λες και την βρήκαν από τους πατεράδες τους) στους μεγαλοπαράγοντες της χώρας, μνηστήρες της Πηνελόπης, (δημάρχους και βουλευτές της περιοχής) στον Άγιο Γεώργιο Σαλαμίνας, δημοσιεύουμε νωρίτερα από ότι είχαμε προγραμματίσει το σχέδιο που συνέταξε το ΓΕΝ για να “απαλλαχθεί από τα βάρη” των ιδιόκτητων εκτάσεων του, κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ώστε να ευφρανθεί από την (αχρείαστη) θυσία της Ιφιγένειας και να έλθει ο ούριος άνεμος της οικονομίας, το κλιμάκιο της Τρόϊκα. Ελπίζουμε να βρεθεί ένας Οδυσσέας να αποκαταστήσει την τάξη στην Ιθάκη του ΠΝ. Τώρα φαίνεται απόλυτα ο ρόλος που δόθηκε στις γραφικές αυτές φιγούρες του θεάτρου σκιών.

Σε τελική ευθεία μπαίνει το σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας και αποδιοργάνωσης των ΕΔ. Η απαξίωση των στελεχών έχει τελειώσει επιτυχημένα. Πάμε για άλλα. Η αρχή δεν θα μπορούσε να γίνει από πουθενά αλλού, παρά από το πράσινο ΠΝ. Ο λόγος της βιασύνης είναι το ρεπόρτο που πρέπει να δωθεί στους τροϊκανούς που μας επισκέπτονται. Για όσους δεν θυμούνται η εθνική μας κυριαρχία έχει αρθεί με ευθύνη της κυβέρνησης και την ανοχή του λαού (που σημαίνει ότι δεν φταίνε μόνο αυτοί). Φταίει και όποιος λέει αυτή την καταραμένη φράση του νεοέλληνα που μας έφτασε μέχρι εδώ, “εε και τί να κάνουμε?”.

Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του @rmy@lert, επίκεινται σε πρώτη φάση επαίσχυντες παραχωρήσεις περιουσίας του ΠΝ, σύμφωνα με την πρόταση προς το υπουργείο οικονομικών, σε Δημόσιο και Δήμους άνευ αντιτίμου με δικαιολογία την οικονομική κρίση και το κόστος κατοχής και συντήρησης:

1. Σταδιακή παραχώρηση, εντός 4 επομένων ετών, υπολοίπου χώρου Βοτανικού, για την ανέγερση γηπέδου ΠΑΕ Παναθηναϊκός και περίβολου Μουσουλμανικού Τεμένους. (Βάζελοι και Μεμέτια μαζί. Άντε να δούμε πως θα πάει)

2. Συγχώνευση ΠΟΝ με το ΕΚΕΜΣ και αποδέσμευση χώρου μετά οικήματος στην περιοχή Ασυρμάτου. (Αν θέλεις μπελαμάνα θα πηγαίνεις στον Καρέα και για άρβυλα Σαλαμίνα)

3. Συγχώνευση υπηρεσιών Βοτανικού με όμοιες ΣΞ και ΠΑ. (κρίμα μόλις βολεύτηκαν τα παιδιά, κάτι κουρασμένα παλικάρια εκεί)

4. Παραχώρηση οικοπεδικών τμημάτων ΚΕ ΠΟΡΟΣ μετά από μελέτη. (Κάτι ξέρατε και αφήσατε τον Διοικητή για δεύτερο χρόνο, Νικόλα σούφεξε. Όπου πας το κλείνεις το μαγαζί. Τυχαίο?)

5. Παραχώρηση σχεδόν συνόλου ΚΕ ΠΟΡΟΣ (πλην 2 ιστορικών κτιρίων) εντός των επομένων 4 ��τών, με την δημιουργία επαγγελματικού ναυτικού και παράλληλη κατάργησης της θητείας. (ως άνωθεν)

6. Κατάργηση Ναυτικών Διοικήσεων και Παραχώρηση ακινήτων και οικοπεδικών τμημάτων στους οικείους Δήμους και το Δημόσιο. (και τώρα που θα πάνε τα βύσματα μετάθεση, τι κρίμα ειλικρινά λυπήθηκα)

7. Κατάργηση ΓΕΤΕΝ και συγχώνευση με όμοιες μονάδες ΣΞ και ΠΑ στη συμπρωτεύουσα. (το ίδρυσε ο ΑΒΕΡΩΦ σίγα να μην το αφήνανε. όπως έγραψε και ο γέρος “φωτιά και τσεκούρι”)

8. Παραχώρηση οικοπεδικών τμημάτων Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά προς την περιοχή Περάματος στο Δήμο Περάματος. (ΦΙΛΕΤούμπες)

9. Παραχώρηση ανατολικής πλευράς Ναυτικού Οχυρού Περάματος στο Δήμο Περάματος με σκοπό την αναβάθμιση οδικού δικτύου περιοχής. (ΦΙΛΕΤΑκια)

10. Παραχώρηση συνόλου Ναυτικού Οχυρού Αίγινας στο Δήμο Αίγινας και το Δημόσιο. (ΦΙΛΕΤΑρες)

11. Παραχώρηση παλαιού οικισμού Λακκί Λέρου στο Δημόσιο και στο Δήμο Λέρου. (όποτε ήθελε να κατέβει στο νησί ο μηχανικός του Γ4 για να περάσει στο κτηματολόγιο τον οικισμό και να καταγράψει τα καταπατημένα, ένα αόρατο χέρι σταματούσε τα πάντα στο νησί αρκεί να μην προχωρούσαν οι διαδικασίες. Τυχαίο?)

12. Παραχώρηση Νησίδας Αγίου Γεωργίου Σαλαμίνας στο Δημόσιο υπέρ ζεύξης Περάματος – Σαλαμίνας. (ήμουν νιος και πήρα σύνταξη. αυτό δεν γίνεται. άλλος θα το φάει. και ιδού οι νυμφίοι έρχονται)

13. Παραχώρηση Τριήρους σε θεματικό Πάρκο στις ΗΠΑ λόγω μεγάλου κόστους συντήρησης. (με μια ανακοίνωση θα βρείτε αρχαιολάτρες εθελοντές για την συντήρηση να μην έχετε τι να τους κάνετε. αλλά η τριήρη είναι κάτι ελληνικό οπότε απορρίπτεται. θεματικό πάρκο=κυριλέ τσίρκο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης