Ο ¨ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ¨ ΕΓΙΝΕ ¨ΓΚΡΙΖΑ ΚΟΤΑ¨

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2023%252F01%252Fbbb

adem evcil bedelliΕίχε υποβάλλει αίτημα για να πολεμήσει στο
Άφριν, αλλά πήγε στην Αμάσεια και εξαγόρασε την θητεία του

Ο πρόεδρος της τοπικής κομματικής οργάνωσης Μπόλου του ΜΗΡ που δήλωνε εθελοντής για το Άφριν, πήρε τον δρόμο για εξαγορά της θητείας στην Αμάσεια.

Ο 32 ετών Αντέμ Εβτζίλ κατά την περίοδο που ήταν πρόεδρος της τοπικής κομματικής οργάνωσης Μπόλου του ΜΗΡ και γινόταν η στρατιωτική επιχείρηση ¨Κλάδος Ελαίας¨, έκανε μια καμπάνια που είχε προκαλέσει αίσθηση. Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε μαζί με τους ανθρώπους του, είχαν καλέσει το υπουργείο Αμύνης να τους στείλουν στο Άφριν.

Ο Εβτζίλ σε αίτηση που είχε στείλει στο υπουργείο έγραφε τότε τα εξής : ¨Σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη επιθυμώ να μετάσχω στην επιχείρηση ¨Κλάδος Ελαίας¨ αλλά και στις μετέπειτα επιχειρήσεις. Ως Τούρκος εθνικιστής όπως έκαναν και οι παππούδες μου, είμαι έτοιμος να πράξω το καθήκον μου απέναντι στις ξένες δυνάμεις που επιτίθενται στην Τουρκία¨.

Σύμφωνα όμως με την είδηση από την εφ. Σοζτζτού, το στέλεχος αυτό του ΜΗΡ δεν υπηρέτησε την θητεία του. Επωφελήθηκε από την δυνατότη��α εξαγοράς, υπέβαλλε αίτημα στο οποίο πήρε θετική απάντηση και την περασμένη εβδομάδα πήγε στην Αμάσεια.

Ο Εβτζίλ σχετικά με το ότι θα πήγαινε στον στρατό δεν έγραψε τίποτε για εξαγορά θητείας στον λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια και έγραψε μόνο πως ¨Μέχρι τις 27 Οκτωβρίου θα είμαι εκτός πόλης, ανακοινώνεται σε όλους του φίλους που μπορεί να με αναζητήσουν και να μην με βρίσκουν¨.

bbb
Σχ: Το λαμόγιο αυτό, προφανώς το έπαιζε Ράμπο εκ του ασφαλούς.Αλλά όταν ήρθε ο καιρός ννα πάει για την θητεία του, την έκανε σαν λαγός….
Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.019