Ο αστυνόμος Μπέκας αναρωτιέται από την Αίγινα και παραμιλάει.3417a98d6205e99bfc3bf81f730ee935 XLΚαθόταν διπλά μου στον καφενέ και μονολογούσε φωναχτά κοιτάζοντας το σκάφος της συμφοράς. Ο Αστυνόμος Μπέκας αναρωτιέται και λέει. Το υπουργείο δημοσίευσε τα ονόματα των ατόμων που επέβαιναν στο ταχύπλοο σκάφος «ΝΤΟΥΕΝΤΕ»: Επέβαιναν οι

Λυκουρέζος Θρασύβουλος, ετών 77, ως Κυβερνήτης του σκάφους
Βενετσιάνος Επαμεινώνδας – Παύλος, ετών 83
Βενετσιάνου Ευθυμία, ετών 80
Καρακάση Θεοδότη, ετών 65.:
Και συνέχισε διερωτώμενος πως ανέβηκαν πάνω αυτοί είναι όλοι από ΚΑΠΗ, από την πρύμνη; Από την πλώρη; Το ποιο απλό θα ήταν να κάνουν αναπαράσταση και να ανέβουν επάνω στο σκάφος οι γέροντες αν τα καταφέρουν ,όλα καλά ,αν όχι, είναιδικαιολογημένη η αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ; που προκάλεσαν οι φήμες στο διαδίκτυο για τρεις υπουργούς στη παρέα του κατηγορούμενου για το δυστύχημα στην Αίγινα που Ειπε: «Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. «Ανακάλυψαν» σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα. Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα. Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες» αναφέρει η Ο. Γεροβασίλη.
Να γίνει αναπαράσταση . Ο αμερικανός Πρόεδρος Τ. Τζέφερσον έλεγε μόνο το ψέμα χρειάζεται κυβερνητική υποστήριξη. Η αλήθεια στέκεται από μόνη της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.017