Ο Ερπετόμορφος κομιτατζής Λιάνωφ. Ο πιτσικόμης.

lianis dcb97c07

lianisΘα μπορούσε να ήταν μελλοντικό θεατρικό έργο αλλά δυστυχώς έκανε πρεμιέρα με την δήλωση του: Η συμφωνία για το όνομα είναι καλή – Η Φλώρινα η μεγάλη κερδισμένη. Δημοσιογράφος ξεκίνησε και το τίμησε μέχρι κεραίας τον
ορισμό της διανοουμένης πόρνης Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος John Swindon στην ομιλία του για την συνταξιοδότηση του είχε πει: «Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρεβλώνει, να δυσφημεί, να φέρεται δουλοπρεπώς και να πουλάει την πατρίδα του και το γένος του για τον επιούσιο. Είμαστε τα εργαλεία και οι δουλοπάροικοι πλουσίων ανδρών πίσω από τη σκηνή. Είμαστε οι μαριονέτες που τους τραβούν τους σπάγκους και χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι ικανότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα περιουσιακά στοιχεία των ισχυρών. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».
Ας δούμε τα πεπραγμένα του μεγάλου αυτού Ευπατρίδη.Ξάδελφος της Μίμης Λιάνη Παπανδρέου ,που όταν κυκλοφόρησαν οι γυμνές φωτογραφίες της αυτός της στάθηκε. Με το σπαθί του έγινε υφυπουργός αθλητισμού. Σαν πανηγυρτζής που ήθελε να είναι ανέλαβε να ξοδεύει τα χρήματα του Ελληνικού λαού στις Πρέσπες ; και τα κατάφερε, εκατομμύρια των εκατομμύριων. Με αυταπάρνηση πρωτοφανή έκανε κάλεσμα στους δημοσιογράφους κατά την περίοδο της αρχής της πρωθυπουργίας του Γιωργάκη σε ξενοδοχείο και τους έκανε σεμινάρια τος πως να συμπεριφέρονται και λοιπά για ΔΝΤ και μνημόνια κλπ κλπ και τα κατάφερε . Τώρα βγαίνει και κάνει δηλώσεις υπέρ των κομιτατζήδων .Διαβάστε τις δηλώσεις του; Καλή χαρακτήρισε την συμφωνία για το ονοματολογικό ζήτημα της ΠΓΔΜ ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Γιώργος Λιάνης, μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4».
Όπως δήλωσε, «η συμφωνία ωφελεί την Ελλάδα, την σταθεροποιεί μπροστά στα Βόρεια σύ��ορα της, ενώ θα έχει έναν σταθερό σύμμαχο».
Σύμφωνα με τον κ. Λιάνη, «η Φλώρινα είναι η μεγάλη κερδισμένη αυτής της υπόθεσης, γιατί θα ανοίξει η γραμμή που πάει απευθείας από την Πρέσπα, θα γίνει η γραμμή Θεσσαλονίκης-Φλώρινας-Μοναστηρίου, και θα επιστρέψουν μετά τη συμφωνία αυτή οι πολιτικοί πρόσφυγες».
Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των πολιτών ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι καταλαβαίνει απολύτως τις αντιδράσεις τους, καθώς «η χώρα έχει περάσει μέσα από μια μέγγενη επτά ολόκληρων χρόνων, με το θέμα των μνημονίων και των συντάξεων».
Απαντώντας ωστόσο στον δήμαρχο Φλώρινας, ο οποίος αντιδρά στη συμφωνία, ο κ. Λιάνης δήλωσε ότι «η παράταξη στην οποία ανήκει ο δήμαρχος Φλώρινας (ΝΔ) ευθύνεται για το 90% των ανεπανάληπτων ηττών που έχει πάθει η Ελλάδα εδώ και 45 χρόνια», ενώ εκτίμησε ότι ο δήμαρχος δεν βλέπει ότι οικονομικά ο Νομός θα βοηθηθεί.
«Αν γινόταν δημοψήφισμα στην Φλώρινα θα έβγαινε 80% ότι η συμφωνία είναι καλή. Ο γηγενής πληθυσμός ξέρει ότι αυτή η συμφωνία τον απελευθερώνει από πάρα πολλά πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σε σχέση με την στάση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Γ. Λιάνης δήλωσε ότι αν ο κ. Σαμαράς «κάνει μια επανάληψη στο μυαλό του στο τι έχει συμβεί, στη ρίζα της ιστορίας θα βρει τον εαυτό του να έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο σφάλμα. Είναι ο πρώτος που ως ΥΠΕΞ όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία μαζί με τους άλλους ΥΠΕΞ των ευρωπαϊκών χωρών υπέγραψε ότι γεννιούνται η Σλοβενία, η Κροατία και η Μακεδονία, χωρίς κανέναν προσδιορισμό».
«Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ο μοναδικός Έλληνας που μπορεί να λέει όποτε θέλει ό,τι θέλει, και να ισχύει αυτό που είπε και ο πρωθυπουργός, ότι ναι αλλά εμείς τον αγαπάμε, γιατί έχει προσφέρει ��υτά που δεν έχει προσφέρει κανένας άλλος στην χώρα» σημείωσε ο πρώην υπουργός, σε σχέση με τις πρόσφατες τοποθετήσεις του μεγάλου δημιουργού για το ονοματολογικό ζήτημα.
Τέλος, σχολιάζοντας τις διεργασίες και την πολυδιάσπαση στις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής ο ίδιος διερωτήθηκε αν ήταν ποτέ ενωμένο, ενώ τόνισε ότι «και εγώ έχω σημεία με τα οποία δεν συμφωνώ στη συμφωνία, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι η συμφωνία δεν είναι καλή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.653