Skip to main content

Πήγε για «ροζ» περιπέτεια και κατέληξε γυμνός με ένα χαρτόκουτο στη μέση

Πήγε για «ροζ» περιπέτεια και κατέληξε γυμνός με ένα χαρτόκουτο στη μέση

Τις χειρότερες αναμνήσεις άφησε σε έναν επιχειρηματία από την Ταϊβάν η «ροζ» περιπέτεια που αναζήτησε έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Τάιτσουνγκ.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror, η
«πεταλουδίτσα» που γνώρισε αποδείχθηκε «αρπακτικό»: αφού του έριξε κάτι στο ποτό για να κοιμηθεί, τού πήρε τα πάντα.

Όταν εκείνος ξύπνησε διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα εκτεταμένης κλοπής. Από πορτοφόλι και πιστωτικές κάρτες μέχρι εσώρουχα.

Ο άνδρας περιπλανήθηκε στο δρόμο και αφού βρήκε ένα χαρτοκιβώτιο για να το βάλει στη μέση του, έψαξε ταξί. Ένας οδηγός σταμάτησε και του είπε απλά ότι το αστυνομικό τμήμα είναι κοντά. Δεν τον πήρε, γιατί -όπως δήλωσε αργότερα- δεν του φάνηκε ότι έχει χρήματα να τον πληρώσει.

Ο άνδρας μπήκε τελικά στο αστυνομικό τμήμα για να διηγηθεί την περιπέτειά του και να καταθέσει μήνυση. Οι αστυνομικοί τον άκουσαν προσεκτικά, αλλά στη συνέχεια του εξήγησαν ότι και ο ίδιος είχε διαπράξει αδίκημα, αφού το «ψωνιστήρι» διώκεται.

Εκείνος απέσυρε τη μήνυση, δέχθηκε ευγενικά μερικά ρούχα, «πόζαρε» για την αστυνομία και έφυγε.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση της επεξεργασμένης φωτογραφίας του για να προειδοποιήσουν άλλους επίδοξους επιχειρηματίες από τους κινδύνους της αναζήτησης «ροζ περιπέτειας» στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης