Skip to main content

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

news skoupidia peiraias

Διαβάζοντας την εφημερίδα το Παρόν της Κυριακ��ς γράφει:

Μέχρι τις 5 Ιουνίου θα λειτουργεί η ανθοκομική έκθεση που θα εγκαινιαστεί στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Κοραή και αναμένεται να γίνει θεσμός για την πόλη. Το ΔΣ ενέκρινε ομόφωνα τη διάθεση ποσού 1.000 ευρώ για τη διοργάνωση της έκθεσης που, όπως είπε ο δήμαρχος, φιλοδοξεί να την κάνει θεσμό στον Πειραιά. Σε μια πόλη που έχει γίνει τσιμέντο, είναι χρέος μας να προωθούμε οτιδήποτε μας οδηγεί στο αστικό πράσινο, υπογράμμισε.
Η είδηση είναι ότι ξόδεψε λες και ήταν της μάνας του 1000 ευρώ, ενώ άλλες χρονιές που είχαν γίνει ανάλογες εκδηλώσεις οι ενοικιαστές των περιπτέρων είχαν πληρώσει αρκετά μεγάλα ποσά. Βέβαια από την πολιτική πορεία του δημάρχου ξέρουμε ότι φειδωλός υπήρξε στα έξοδα του και μόνον τα κουλουράκια του χρέωνε σαν υφυπουργός και ας κατηγορήθηκε από κακόβουλους όταν τον έβγαλαν στην σέντρα

Είναι αδάμαντας και ούτε ισχύουν οι κακολογίες των βουλγάρων που έλεγαν μετά την επίσημη επίσκεψη του ότι ήταν αλαζών και ήθελε να ανοίξουν τα αφορολόγητα νύχτα να τον εξυπηρετήσουν.

Δήμαρχε, θα σε παραδεχόμουν εάν φώναζες τους φορείς που ασχολούνται με το λουλούδι από παραγωγούς, εισαγωγείς και τους περίπου 200 ανθοπώλες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, να ανακοίνωνες τις προθέσεις σου, να άκουγες και την γνώμη τους και κατόπιν να αποφάσιζες. Τώρα τι Μιχαλολιάκος, τι Λογοθέτης, ο δήμος δεν έχει μελάνια να βγάλει πιστοποιητικά γεννήσεως ,τα σκουπιδιάρικα βγαίνουν μέρα με αποτέλεσμα μια απόσταση 1000μετρων να την κάνεις μισή ώρα και η δικαιολογία είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα ο δήμος είναι μείον και εσύ ξοδεύεις. Να σου θυμίσω την κάρτα επισκέψεων του λεβέντη Λεωνίδα Φωτάκου γράφει μακριά από τις μπουργάνες πολιτικούς. Ότι πρόταση σου φέρνουν να την εξετάζεις πολλές φορές. Κάποτε ο Λογοθέτης έψαχνε τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο και αυτός είχε συλληφθεί γιατί εκτελώνισε λαθραία και ο νοών νοείτω. ΟΠειραιάς είναι μικρός και ο ένας ξέρει τον άλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης