Προσοχή στον κώλο σας…. εκτός και σας αρέσει.

lathrometanastes7Δύο ειδήσεις με τα ήθη και τα εθίμα που μας έχουν φέρει οι λαθρο-εισβολείς Πακιστανοί.
Πρώτη είδηση
Το αίσχος της Μόριας
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον εφιάλτη που έζησε ανήλικος από το Πακιστάν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής εντός της πτέρυγας των ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων στο χοτ σποτ της Μόριας. Ο ίδιος, περίπου 16 χρόνων κατήγγειλε ότι τον βίασαν ομαδικά τέσσερις ανήλικοι, 17 έως 17,5 ετών επίσης διαμένοντες στον ίδιο χώρο, για τον οποίο έχουν γίνει εκκλήσεις επί εκκλήσεων ώστε να εκκενωθεί από ανήλικα παιδιά. Σήμερα πραγματοποιείται η κύρια ανάκριση στο πλαίσιο κακουργήματος.Σύμφωνα με πληροφορίες από μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, ο ανήλικος ανέφερε το συμβάν σε εργαζόμενο Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που το κατήγγειλε. Στη συνέχεια, έγινε ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την οποία και με βάση την ίδια πηγή επιβεβαιώθηκε ο βιασμός, ο οποίος έλαβε χώρα, κατά τις πληροφορίες του «Ε», στο κέντρο της Μόριας στις 4 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και εκτός του θύματος φερόμενοι ως δράστες είναι τέσσερις ανήλικοι αλλοδαποί.Κανένας δικηγόρος δεν αναλάμβανε την υπεράσπισή τους και ανατέθηκε «υποχρεωτικά» σε κάποιους με βάση τη λίστα του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης. Εν τέλει αυτεπάγγελτα τοποθετήθηκαν συνήγοροι υπεράσπισης οι Δημήτρης Βασιλούδης, Θέμης Κεφάλας, Δημήτρης Μοιρασγεντής, Νίκος Αλεξανδρής.Για τους 100 περίπου ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες που κρατούνται στη Μόρια έχει πολλάκις τοποθετηθεί η «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» τόσο με επιστολές όσο και με εκκλήσει��, ώστε άμεσα να μεταφερθούν σε κατάλληλους ξενώνες. Μάλιστα, εξεταζόταν από την κυβέρνηση ότι, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στη Μόρια τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, τα παιδιά -που φιλοξενούνταν προσωρινά στο ΠΙΚΠΑ- δεν θα επέστρεφαν στη Μόρια, αλλά θα μεταφέρονταν στην ενδοχώρα, εφόσον εξασφαλιστεί ότι υπάρχουν οι αναγκαίες υποδομές.
Αυτές δεν υπήρξαν, προφανώς, και οι ανήλικοι επέστρεψαν πάλι στη «φυλ��κή» της Μόριας. Τα λόγια περιττεύουν, αλλά κάποιοι φέρουν τεράστιες ευθύνες που επιτρέπουν με την αναποτελεσματικότητα και την αδράνειά τους να υπάρχει το… έδαφος για τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις!
Δεύτερη είδηση
Απήγαγαν ανήλικο και τον βίαζαν στο κέντρο της Αθήνας
Θύμα αλλεπάλληλων βιασμών είχε πέσει ένας 16χρονος τον οποίο απήγαγε από το κέντρο της Αθήνας ένας 27χρονος Πακιστανικής υπηκοότητας και τον είχε «φυλακίσει» μέσα σε διαμέρισμα της οδού Κεφαλληνίας. Ο δράστης είχε απαγάγει τον νεαρό από την οδό Σατωμβριάνδου, του έκλεψε έγγραφα και χρήματα και ζητούσε λύτρα από τους συγγενείς του για να τον απελευθερώσει.
Θύμα του 27χρονου ήταν ένας 16χρονος από το Πακιστάν, από τους συγγενείς του οποίου ζητούσε 3.500 ευρώ για να τον απελευθερώσει. Καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής του στο διαμέρισμα ο 16χρονος έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών. Γείτονες του δράστη αντιλήφθηκαν πως κάτι άσχημο συμβαίνει στο σπίτι ακούγοντας τις φωνές του νεαρού και κάλεσαν την αστυνομία.
Όταν έφτασαν εκεί, τους άνοιξε ένας 26χρονος ο οποίος και συνελήφθη, ενώ ο 16χρονος βρέθηκε δεμένος στο σπίτι κακοποιημένος και με εμφανή τα χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο 27χρονος δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για σωματικές βλάβες και ληστείες, ενώ ο 16χρονος έχει πέσει σε αντιφάσεις σχετικά με την ηλικία του και τη χώρα καταγωγής του καθώς κατά το παρελθόν έχει δώσει διαφορετικά στοιχεία.
my1
Να μην ξεχνάμε ότι Πακιστανός βίασε και την Μυρτώ. Και φυσικά την δικηγόρο του κτήνους αυτού Μαίρη Κοτρώτσου που ζήτησε την εξαίρεση δύο γυναικών από τους κληρωθέντες ενόρκους, ώστε οι ένορκοι να είναι όλοι άνδρες και να μη κρίνουν με αυστηρότητα τον πελάτη της. Κάλεσε το Δικαστήριο να δείξει επιείκεια προς τον Αχμέτ Βακάς, διότι όταν διέπραξε το έγκλημα (καλοκαίρι 2012) στην Πάρο, διανύαμε την μεγάλη Νηστεία του Ραμαζανιού, η οποία απαγορεύει στους μουσουλμάνους όχι μόνο να τρώνε, αλλά και να συνουσιάζονται και να αυνανίζονται, οπότε ο Αχμέτ ήταν στερημένος. Επίσης, η κ. Δήμου ζήτησε επιείκεια από το Δικαστήριο, διότι ο Βακάς μεγάλωσε στα βουνά του Πακιστάν όπου οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν αναλώσιμες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.052