Πρωτόλεια Πετρελαίου

deka entoles

Ο Αδελφός Σωφρόνιος Αρθρογραφεί Περί Πρωτολείων Πετρελαίου. Κύριε Ελέησον!!!!

Οι Εβραίοι είναι ένας λαός με πολλαπλά ενδιαφέροντα και χαρίσματα ένα από αυτά είναι και η συσσώρευση οικονομικού πλούτου. Πρόσφατα συνυπέγραψαν την συνεκμετάλλευση των κυπριακών κοιτασμάτων πετρελαίου και αερίου και ήδη άρχισαν τις έρευνες. Σήμερα αναφέρθηκε στον ξένο τύπο η πιθανή ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης, στην οποία από τις τελευταίες έρευνες γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και εκεί κοιτάσματα πετρελαίου. Και τώρα όλοι οι Έλληνες συνωμοσιολόγοι βάλλουν εναντίων των Εβραίων. Άλλα δεν καταλαβαίνουν ότι ο λ��ός της γης της Επαγγελίας έχει κατοχυρωμένα δικαιώματα από τον καιρό του Νώε όταν πασάλειβε την Κιβωτό με πίσσα και επίσης το καλαθάκι του Μωυσή που περιπλανιόταν στα νερά του Νείλου ήταν και αυτό πασαλειμμένο με πίσσα. Είναι οι άνθρωποι που πρώτοι την ανακάλυψαν και δικαιωματικά έχουν το clopyright. Εσείς άπιστοι να θυμάστε ότι αν δεν πιστεύετε στα προπατορικά τους δικαιώματα θα βρέξει νάφθα και napalm να σας κάψουν!!!!.

Σχόλια (0)

  • Πέραν της επιστημονικά τεκμηριωμένης άποψης ��ερί Πρωτολείων Πετρελαίου, παρατηρώ μια δόση ειρωνείας όσον αφορά τη συσσώρευση. Αν όμως δεν υπάρξει συσσώρευση ,δεν θα υπάρξει και διανομή, που νομίζω είναι πράξη Θεάρεστη.

  • ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ! ΕΤΣΙ …..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ "ΚΑΠΟΙΟΙ" .. ΣΥΝΕΛΗΥΘΗΣΑΝ {ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ } ΝΑ "ΦΥΤΕΥΟΥΝ" ΚΙΟΥΠΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ….{ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΘΗΣΑΝ}

  • Λόγω του ότι κατάγομαι από τη Κρήτη, από μικρό παιδί διακρίνω μια εγωπαθητική αυταρέσκεια των Κρητικών, να κομπάζουν για ανεξάρτητη Κρήτη, αυτάρκη οικονομία κ.λ.π. μπούρδες.Αυτά μας έχουν φάει.Ο συνωμοσιολόγος (λύκος) όμως στην αναμπουμπουλα χαίρεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.290