Ρωσική τράπεζα μαζί με το στεγαστικό δίνει «δώρο» και μια… γάτα

Ρωσική τράπεζα μαζί με το στεγαστικό δίνει «δώρο» και μια... γάτα

Είναι ομολογουμένως το τελευταίο που θα περίμενε κανείς από ένα χρηματοπιστωτικο ίδρυμα. Και όμως, η τράπεζα Sberbank της Ρωσίας, η οποία μάλιστα είναι κρατική, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πελάτες της που συνάπτουν στεγαστικό δάνειο, αποφάσισε να τους δανείζει μαζί και μια. . . γάτα που θα τους συνοδεύει στο νέο τους σπίτι όταν
αυτό θα είναι έτοιμο για να εγκατασταθούν.
Οι γάτες, οι οποίες είναι “ειδικά εκπαιδευμένες” από τη Sberbank, θα παραχωρηθούν δωρεάν σε 30 “τυχερούς” δανειολήπτες, για δύο ώρες το πολύ. Σύμφωνα με τη ρωσική παράδοση, αν μια γάτα περάσει πρώτη από την πόρτα ενός καινούριου σπιτιού, το μέλλον για τον ιδιοκτήτη του προμηνύεται λαμπρό.

Οι πελάτες θα πρέπει πάντως να υπογράψουν ένα συμφωνητικό όπου θα δηλώνουν ότι δεν θα κακομεταχειριστούν το ζώο και ότι δεν θα θεωρήσουν υπεύθυνη την τράπεζα για τυχόν ζημιές που θα προκαλέσει η “γούρικη” γάτα στο νέο τους σπίτι.

Τα συμπαθή τετράποδα είναι πολύ δημοφιλή στη Ρωσία και ορισμένα εξ αυτών έχουν φτάσει μέχρι τις ανώτατες σφαίρες. . . εξουσίας, όπως η Ντοροφέι, η γάτα του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, που έχει γίνει διάσημη στο διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.276