Σεΐχης από το Ντουμπάι ζητά 60 φινετσάτες Ιταλίδες για να πάει για ψώνια

Σεΐχης από το Ντουμπάι ζητά 60 φινετσάτες Ιταλίδες για να πάει για ψώνια

Σε γραφείο διαχείρισης ανθρώπινων πόρων απευθύνθηκε σεΐχης από το Ντουμπάι με ένα σχετικά ασυνήθιστο αίτημα: Θέλει να προσλάβει 60 νεαρές Ιταλίδες με αίσθηση του στιλ και γνώσεις σαβουάρ βίβρ για τις διακοπές που πρόκειται να κάνει στην Ευρώπη.

Ο σκοπός του είναι εντελώς αγνός, επιμένει το πρακτορείο που έχει αναλάβει το κάστινγκ: Ο σείχης χρειάζεται βοήθεια στα
ψώνια για τις γυναίκες του.

Ο σεΐχης στράφηκε στο γραφείο DOC της Πάντοβα, όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης του Μάουρο Μπελκάρο στην Corriere dela Serra. Η αγγελία μιλά για αμοιβή 100 ευρώ την ημέρα και απευθύνεται σε κοπέλες από 18 μέχρι 28 ετών.

Όχι, σε καμία περίπτωση ο σεΐχης δεν θέλει να «διευρύνει» το χαρέμι του, επιμένει ο Μπελκάρο. Μάλιστα, η εμφάνιση είναι δευτερεύουσας σημασίας υποστηρίζει. Ο σεΐχης πρόκειται να ταξιδέψει για έναν μήνα στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στοι Παρίσι, την Ίμπιζα, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο, την Στοκχόλμη, το Μιλάνο και τη Βενετία με συνοδεία συνολικά 50 ατόμων.

Στη συνοδεία θα βρίσκονται και οι σύζυγοί του και οι κόρες του, οι οποίες χρειάζονται βοήθεια στα ψώνια. Εκεί θα αναλάβουν οι κοπέλες που ακόμη αναζητούνται.

Ο σεΐχης επιμένει σε Ιταλίδες επειδή, ως γνωστόν, έχουν πολύ καλή αίσθηση του στιλ. Οι κοπέλες δεν θα πρέπει μόνο να είναι ενημερωμένες για την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά και να γνωρίζουν πού και πώς θα μπορούν να βρουν τα καλύτερα κομμάτια -όπως επίσης και να «κινηθούν» σε βραδινές εξόδους (εκεί χρειάζεται το σαβουάρ βιβρ).

Ο Μπελκάρο εξηγεί επίσης ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι κοπέλες που θα παρουσιάσει στον σεΐχη -ο οποίος και θα κάνει την τελική επιλογή. Στον πρώτο γύρο των 80 υποψηφίων, πέρασαν μόλις δέκα, λέει, και τώρα μένουν οι υπόλοιπες 50.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.639