• Αρχική
 • Αρθρογραφία
 • Σε τι εκτίμηση μας έχουν! Ανθέλληνες κατηγορούν για αντισημιτισμό τους Έλληνες

Σε τι εκτίμηση μας έχουν! Ανθέλληνες κατηγορούν για αντισημιτισμό τους Έλληνες

heresy 8

Τερατώδες έγκλημα, το οποίο έχει διαπραχθεί και διαπράττεται σε βάρ��ς των Ελλήνων, του Ελληνισμού και του Ελληνικού πολιτισμού δεν είναι μόνο η καταστροφή της Φυλετικοεθνικής, πνευματικοπολιτιστικής, ηθικοθρησκευτικής και ιδεολογικής μας ταυτότητας, καταστροφή η οποία έγινε και γίνεται με την δική μας ανοχή και παραδοχή, αλλά και ότι, επί 17 αιώνες <311-2001>, συνεχίζουμε να γαλουχούμαστε με τα απαίσια και βρωμερά παραμυθολογήματα της Παλαιάς Διαθήκης.

Ο Θεός θα κατασυντρίψει τους συμμαχήσαντες κατά της Σιών. Και τους εχθρούς αυτούς θα διασκορπίσει ο Θεός του Ισραήλ. Την Συρία προς ανατολάς και τους Έλληνες προς δυσμάς , οι οποίοι θέλουν να καταβροχθίζουν τους Ισραηλίτες ανοίγοντας όλο το στόμα τους. Παρ΄όλη την τιμωρία αυτή ο θυμός του Θεού δεν έχει καταπαύσει και δια τούτο το χέρι Του είναι ακόμα υψωμένο, έτοιμο να επιπέσει εναντίον αυτών.

Βλ. ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ – ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΣΑΙΑ 9.11 -12 .

Αλίμονο εις τους απογόνους των ΚΡΗΤΩΝ αποίκων, οι οποίοι κατοικούν εις το παράλιο τμήμα της Παλαιστίνης. Ο λόγος του Θεού στρέφεται εναντίον σου Χανανίτη και σένα χώρα των αλλοφύλων <ΚΡΗΤΗ>. Θα καταστρέψω και σας και τις κατοικίες σας. Ούτω η υπό των αποίκων ΚΡΗΤΩΝ χώρα σας θα γίνει βοσκότοπος των ποιμνίων και ποιμνιοστάσιον των διαφόρων προβάτων.

Βλ. ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ-ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΟΦΩΝΙΑ 2.5-6

Σχόλια (0)

 • Διαφωτιστικότατα-ξεκάθαρα καί σαφέστατα τά Κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης που γράφετε.

  Διαφωτιστικότερον θά είναι δε, νά μας μεταφράσετε τό κείμενο προηγούμενου άρθρου σας, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.
  Έχετε δεσμευτεί άλλωστε!

  Ευχαριστώ καί πάλι γιά τήν φιλοξενία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
 • 0
 • 2.304.244