Στην Ελβετία ο τραπεζίτης της μίζας-Βόμβες απο Καμμένο και Παπακώστα!

kammenospapakostaΤου Γιάννη Ντάσκα
O Πάνος Καμμένος αποκάλυψε δικαστική απόφαση, η οποία υποχρεώνει τη Νέα Δημοκρατία να επιστρέψει 111
εκατομμύρια ευρώ απο το θαλασσοδάνειο, ο Κυριάκος έμμεσα το επιβεβαίωσε, όπως και την τρομερά άσχημη θέση στην οποία βρίσκεται.

Η Κατερίνα Παπακώστα σε συνέντευξή της ομιλεί για υποκρισία εκείνων που άφησαν και μια ανεξιχνίαστη δολοφονία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στέλνει μήνυμα ότι την ώρα που (πρέπει να) τους εμπιστεύεται όλους, δεν εμπιστεύεται και κανέναν καθώς υπάρχουν σκοτεινά παρασκήνια.

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαστεργιόπουλος, δικηγόρος του Γερμανού επικεφαλής της ΖΗΜΕΝΣ Κουτσενρόϊτερ κάνει στα ntokoumenta.gr μια προφητεία:

O δραπέτης Τραπεζίτης της μίζας Ζαν Κλώντ Οσβαλντ θα παρουσιαστεί λίαν συντόμως στον Εισαγγελέα της Ελβετίας και θα ζητήσει προστασία, την οποία και θα πάρει κα�� έτσι θα αποφύγει τα σίγουρα ισόβια που θα είχε στην Ελλάδα και δεν θα ανοίξει το στόμα του για τα όργια με τις μίζες.

Πως συνδέονται όλα αυτά;
Ο Κουτσνερότϊτερ έχει επιβεβαίωσει την δωροδοκία των δυο (τότε) κομμάτων εξουσίας απο τη ΖΗΜΕΝΣ και με ��ην ανάμειξη του Χριστοφοράκου, ο οπoίος τέθηκε υπό την προστασία των Γερμανών με την γνωστή δίκη της πλάκας.
Το ίδιο ακριβώς θα κάνει στην Ελβετία (αν φτάσει εκεί ) ο Οσβαλντ, καθώς την προστασία των Ελβετών απολαμβάνει ο έτερος τραπεζίτης Φάνης Λυγινός, ο οποίος ήταν και βοηθός του Οσβαλντ.
Στα δικόγραφα αποτυπώνεται η στενή συνεργασία του Οσβαλντ με τον Λυγινό και την μεταφορά τεραστίων ποσών με τσάντες σε ελβετικές τράπεζες.
Ο Λυγινός προστατεύτηκε απο την Ελβετία και το ίδιο θα κάνει και ο Οσβαλντ, πιθανώς με δίκη της “πλάκας” και ποινή της πλάκας, ώστε να υπάρξει “δεδικασμένο” παρόμοιο με τον Χριστοφοράκο…
Ο Πάνος Καμμένος στη δήλωσή του είχε δώσει προθεσμία στον Κ. Μητσοτάκη να μιλήσει για την δικαστική απόφαση, η οποία και καταδικάζει τη Νέα Δημοκρατία.
Στη δήλωση ανέφερε τα εξής:
«Η ώρα είναι 12:10 το μεσημέρι. Περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη να έχει το πολιτικό θάρρος να απαντήσει στο ερώτημα το οποίο του απηύθυνα χθες το βράδυ», επεσήμανε ο υπουργός Άμυνας και έθεσε τα ερωτήματα:

«Κύριε Μητσοτάκη έχει εκδοθεί η υπ’ αριθμόν 2674 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με ενάγουσα συστημική τράπεζα και εναγόμενη τη Νέα Δημοκρατία;

Δεύτερο ερώτημα: Η απόφαση αφορά τη διεξαγωγή της εισαγγελικής έρευνας για τα δάνεια των κομμάτων; Υπάρχει στο φάκελο της εισαγγελικής έρευνας; Αν όχι, ποιοι την έχουν αποκρύψει μέχρι σήμερα; Τα ποσά που έχουν επιδικαστεί σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας ποια είναι ακριβώς; Αυτά που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη απόφαση; Ή υπάρχουν και άλλα ποσά από άλλες τράπεζες;

Τρίτο ερώτημα: Γιατί καθυστερεί η εξασφάλιση των απαιτήσεων της τράπεζας με συντηρητική κατάσχεση, που μπορεί να επιβληθεί με αυτή την απόφαση, για δάνεια της Νέας Δημοκρατίας, που πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών; Ποιοι φροντίζουν για την καθυστέρηση των απαιτήσεων αυτών; Υπάρχουν ευθύνες για αυτούς; Και αν υπάρχουν, θα καταλογιστούν;

Τέταρτο ερώτημα: Την ώρα που ο ελληνικός λαός υφίσταται τις κατασχέσεις των τραπεζών, είτε ως επιχειρηματίας, που για επιχειρηματικά δάνεια των 5000 ευρώ κλείνουν επιχειρήσεις και απολύονται άνθρωποι, είτε με κατασχέσεις περιουσιών για 1500 και 2000 ευρώ, είναι δυνατόν να πάρει στην πλάτη τα 150 εκατομμύρια ευρώ για τα οποία υπάρχει τελεσίδικη απόφαση;

Πέμπτο ερώτημα: Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει, μέσω γνωστού δικηγορικού γραφείου, τη σύσταση fund για την εξαγορά της απαίτησης του δανείου, έναντι ευτελούς ποσού, με ζημιά της τράπεζας, αλλά και του ελληνικού λαού, που έχει πληρώσει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών;

Το δάνειο αυτό, όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της απόφασης, είναι αρρύθμιστο, γιατί αλλιώς η συγκεκριμένη απόφαση δεν θα είχε καταψηφιστική διάταξη. Σήμερα δημοσιοποιώ την τελευταία σελίδα της απόφασης. Από τη Δευτέρα θα προχωρήσουμε σε νέες αποκαλύψεις, εάν συνεχίσει η Νέα Δημοκρατία να μην απαντά. Αυτά μέχρι στιγμής».

Επισυνάπτεται η τελευταία σελίδα της υπ’ αριθμόν 2674 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών:
Μικρογραφία

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση:

«Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται την ανάγκη να υπενθυμίσει στον κ. Καμμένο ότι επί πολλά χρόνια υπήρξε -δυστυχώς- βουλευτής της. Ήταν τότε που δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να εκλιπαρεί τους αρχηγούς της για ένα υφυπουργείο. Δηλαδή η καρέκλα, όπως και σήμερα.

Ενημερώνουμε τον κ. Καμμένο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εξυγιάνει πλήρως τα οικονομικά της. Θα του συστήναμε, ωστόσο, να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ψυχραιμία και, κυρίως, νηφαλιότητα το οριστικό πολιτικό του τέλος”

Η Κατερίνα Παπακώστα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟ��ΝΗΣΟ και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην οποία τονίζει αναφερόμενη στην δολοφονία του αξιωματικού Βασιλάκη, υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοίδη:
“…Στο χώρο αυτό (Σ.Σ. ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη σε όλους,όσους τον υπηρετούν,αλλά ταυτόχρονα και σε κανέναν.Ολοι μας κρινόμαστε και διακινδυνεύουμε κάθε λεπτό.ΤΑ Σώματα Ασφαλείας της χώρας σε όλα τα επίπεδα έχουν απεριόριστες ικανότητες,όπως έδειξαν τεράστιες διεθνείς επιτυχίες της στο οργανωμένο έγκλημα(ναρκωτικά,τρομοκρατία κλπ) ,αλλά υπάρχουν και προβλήματα.Οι υποκριτές ,οι οποίοι ζητούν τα πάντα απο μας λησμονούν ότι μας παρέδωσαν ένα υπουργείο,στο οποίο υπήρξε ,ακόμα και δολοφονική επίθεση σε ανώτατο επίπεδο,με νεκρό και ανεξιχνίαστη χρόνια τώρα.

Ουαί λοιπόν με την υποκρισία όλων των πλευρών και επιπέδων.”

Η δολοφονία Βασιλάκη έγινε με βόμβα η οποία ήτανσε φάκελλο που έγραφε απέξω “ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ”.
Ο Καραβέλας είναι κι αυτός εξαφανισμένος ,προφανώς στη Γερμανία και προφανώς για να μην μιλήσει για τις μίζες που μοίραζε.

Ο Πάνος Καμμένος είχε πει στη Βουλή,κατά τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά και το σύστημα ασφαλείας C4I ότι η δολοφονική επίθεση εκδηλώθηκε λίγες ημέρες μετά την έφοδο των αρχών στο σπίτι Καραβέλα.
Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό οι εισαγγελείς μεταβαίνουν τις επόμενες ημέρες στην Ελβετία για να πάρουν στοιχεία για μίζες ,με την ελπίδα ότι οι Ελβετοί θα τηρήσουν τις υποσχέσεις ότι θα συνεργαστούν…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.021