Skip to main content

Στην Κύπρο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Επιχειρηματίας βγάζει από τη φυλακή 12 βιοπαλαιστές.

33Στην Ελλάδα μας ενδιαφέρει να αποφυλακιστεί κάνας τρομοκράτης, κάνας παιδεραστής κάνας βιαστής. 28 βολευτάδες του Σύριζα ζητούν την κατάργηση των διατάξεων για τα άτομα που φορούν κουκούλα αλλά και την μη λήψη γενετικού υλικού από αυτούς που δεν το επιθυμούν. Αντί ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης να αλληλοκατηγορούνται και να ξοδεύουν εκατομμύρια σε ποδοσφαιριστές παλτά ας βγάλουνε από την φυλακή και κάναν φτωχό.
Κύπριος επιχειρηματίας βγάζει από τη φυλακή δώδεκα βιοπαλαιστές, πληρώνοντας τις οφειλές τους για
να γιορτάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους. Τους προσφέρει και δουλειά, ενώ αύριο θα απονεμηθεί προεδρική χάρη σε άλλους 44 κρατουμένους.

Σε πράξη αλληλεγγύης, μεγαλοψυχίας και ανιδιοτέλειας προβαίνει Κύπριος επιχειρηματίας. Θα δώσει χρηματικό ποσό δώδεκα χιλιάδων ευρώ προκειμένου να αποφυλακιστούν αύριο δώδεκα βιοπαλαιστές και να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, εξέφρασε πρόθεση να προσφέρει εργασία σε όσους εκ των δώδεκα επιθυμούν.

Σημειώνεται ότι εκτίουν ποινές για απλήρωτα εντάλματα προστίμου, όπως κοινωνικές ασφαλίσεις, τροχαία, αστικά και διατροφές.

Στους δώδεκα περιλαμβάνεται βιοπαλαιστής με τετραπληγικό παιδί, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για οφειλές μόλις 400 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις με τέσσερεις πολίτες φυλακίζονται καθημερινά για ασήμαντα ποσά, με τη διεύθυνση των φυλακών και τη Νομική Υπηρεσία να επιχειρούν, με κάθε τρόπο, να απαβλύνουν το πρόβλημα. Στο μεταξύ, όπως πληροφορείται το Σίγμα, αύριο αναμένεται να απονεμηθεί η καθιερωμένη προεδρική χάρη για το Πάσχα σε άλλους 44 κρατουμένους. Όλοι θα απολύονταν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Από τους 44, οι 20 είναι Κύπριοι και οι υπόλοιποι αλλοδαποί.

Δεν απονέμεται προεδρική χάρη σε άτομα που εκτίουν ποινές για φόνο, ανθρωποκτονία, εμπορία ναρκωτικών και αδικήματα σεξουαλικής φύσεως.

Πριν από λίγο αποφυλακίστηκε 17χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί πέρσι σε πενταετή φυλάκιση για ανθρωποκτονία. Κρίθηκε ένοχος πως άναψε φωτιά που έκαψε ζωντανό τον 58χρονο τυφλό πατέρα του.
Το εφετείο έκρινε εύλογη τη θέση της υπεράσπισης ότι ο 17χρονος είναι χαμηλού νοητικού επιπέδου και πως οι φυλακές είναι ακατάλληλος χώρος φιλοξενίας του. Το Ανώτατο αποφάσισε να μειωθεί η ποινή του από πέντε σε τρία χρόνια με αναστολή. Έτσι ο 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ώρα, η ηγεσία της ��στυνομία διεξάγει έρανο μεταξύ των μελών της με στόχο την ενίσχυση απόρων οικογενειών.

Όπως πληροφορούμαστε, η ανταπόκριση είναι μεγάλη.

Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα υιοθετηθούν 30 οικογένειες παγκύπρια, στις οποίες θα παρασχεθούν όλα τα αναγκαία τρόφιμα και ρουχισμός υπό τη μορφή κουπονιών για τις ανάγκες των γιορτών του Πάσχα.


Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης