ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟΕίδα όνειρο ότι πήρα συνέντευξη από το Θεό. Θεός: Θέλεις λοιπόν να σου δώσω συνέντευξη?Άνθρωπος: Αν σας περισσεύει λίγος χρόνοςΘεός: (χαμογελάει) Έχω μια μέρα και μια αιωνιότητα! Τι ερωτήσεις σκέφτεσαι να μου κάνεις?Άνθρωπος: Τι είναι αυτό που σας εκπλήσσει περισσότερο στους ανθρώπους?Θεός: Ότι ζουν σαν να μην πρόκειται να πεθάνουν ποτέ, και πεθαίνουν σαν να μην έχουν ζήσει καθόλου!Ότι χάνουν την υγεία τους προσπαθώντας να βγάλουν λεφτά, κι ύστερα χάνουν τα λεφτά για να ξαναβρούν την υγεία τους!
Ότι με το να αγχώνονται για το μέλλον τους λησμονούν το παρόν τους, και έτσι δεν ζουν ούτε στο μέλλον ούτε στο παρόν!Ότι βιάζονται να αποβάλλουν την παιδικότητα τους, θέλουν να μεγαλώσουν γρήγορα και ύστερα παρακαλούν να ξαναγίνουν παιδιά!
Ο Θεός πήρε το χέρι του Ανθρώπου στο δικό Του, μείνανε λίγο σιωπηλοί και μετά ο Άνθρωπος ρώτησε.
Άνθρωπος: Σαν γονιός ποια είναι τα μαθήματα ζωής που θα θέλατε να μάθουν τα παιδιά σας?Θεός: (χαμογελάει) Να μάθουν ότι δεν μπορούν να αναγκάσουν τους άλλους να τους αγαπήσουν.Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι: Να γίνουν άξιοι να αγαπηθούν! Να μάθουν ότι δεν μετράνε περισσότερο τα πράγματα που έχουμε στη ζωή μας αλλά οι άνθρωποι που έχουμε στη ζωή μας! Να μάθουν ότι δεν ωφελεί να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους! Να μάθουν ότι πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει περισσότερα, αλλά αυτός που χρειάζεται λιγότερα! Να μάθουν ότι μέσα σε ελάχιστες στιγμές μπορείς να ανοίξεις στον άλλο πληγές, που μετά παίρνει χρόνια να γιατρέψεις! Να μάθουν την συγχώρεση , συγχωρώντας! Να μάθουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους αγαπούν πραγματικά, που όμως δεν ξέρουν πώς να δείξουν ή να εκφράσουν τα αισθήματα τους! Να μάθουν ότι τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν τα πάντα., ΕΚΤΟΣ από την ευτυχία! Να μάθουν ότι δύο άνθρωποι μπορούν να κοιτούν το ίδιο πράγμα , και να βλέπουν δύο διαφορετικά πράγματα! Να μάθουν ότι δεν φτάνει πάντα να σε συγχωρούν οι άλλοι , πρέπει να μπορείς να συγχωρήσεις και ο ίδιος τον εαυτό σου! Και να μάθουν ότι εγώ για τα παιδιά μου θα είμαι πάντοτε εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ: Μετά τη συνθήκη του Ντιτρόιτ, καθώς επίσης μετά τη συναίνεση της Ουάσιγκτον, βαδίζουμε ολοταχώς προς την απόλυτη επικράτηση μίας παγκόσμιας ελίτ χωρίς πατρίδα – με τον «επιτάφιο» της δημοκρατίας να είναι προ των πυλών.

“Οι Έλληνες έθεσαν τα βάθρα της πνευματικής εξέλιξης του δυτικού κόσμου – έθεσαν τις «πρώτες αρχέ…

Έθνος 8.7.1952

Το “αργά” βέβαια είναι κάτι σχετικό. Η συντριπτική πλειονότητα αυτών που διάβασαν το ανωτέρω δημ…

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΡΙΑ;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.. Επιτέλους,μετά το Ελληνικό,τώρα και το υπουργείο Οικονομικών στον Λάτση!

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Δεν μπορεί ο ίδιος ο Λάτσης να αναλάβει προσωπικά το υπουργείο της …
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.051