Συνταγματικά και αντισυνταγματικάmaimou kolosΣυνταγματικά ψάχνουν οι άνθρωποι στα σκουπίδια για φαγητό. Συνταγματικά αυτοκτόνησαν χιλιάδες τίμιοι επαγγελματίες, Συνταγματικά πέθαναν 500.000 Έλληνες γιατί δεν είχαν σωστή περίθαλψη λόγω των συνταγματικών περικοπών στην υγεία.
Συνταγματικά μετανάστευσαν περίπου μισό εκατομμύριο επιστήμονες, συνταγματικά έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα Συνταγματικά έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία. Συνταγματικά λειτουργεί το θέατρο Βουλή με την παράσταση μνημόνιο. Συνταγματικά ψάλλει ο χορός του Θεάτρου τα καλά και συμφέροντα τας ψυχάς ημών. Συνταγματικά μας συμβουλεύουν οι νεόκοποι πολιτικοί να τρώμε γεμιστά ορφανά μόνο με ρύζι –βέβαια με 1,80 τις τομάτες δεν μπορεί να τις φάει ο φτωχός. Συνταγματικά κόπηκε το ΕΚΑΣ. Συνταγματικά τα αντικαρκινικά νοσοκομεία δεν έχουν φάρμακα για τους ασθενείς. Συνταγματικά ψηφίστηκε ο νόμος περί μη ευθύνης υπουργών και τόσα άλλα συνταγματικά.
Αλλά είναι αντισυνταγματικές οι περικοπές στους δικαστές και στους εισαγγελείς.
Είναι αντισυνταγματικό να δηλώσουν πόθεν έσχες οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Απόφαση-βόμβα του Μισθοδικείου κρίνει οτι αντίθετες στο Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) οι περικοπές κατά 50% των αποδοχών που οφείλονταν σε δικαστές και εισαγγελείς την περίοδο από 1.8.2012 έως και 30.6.2014. Εκτός της υποχρέωσης να δηλώνουν στο “πόθεν έσχες” φυλασσόμενα τιμαλφή και μετρητά σε θυρίδες ή σε άλλα σημεία πλην των τραπεζικών τους λογαριασμών, είναι οι εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί. Με την υπ’ αριθμ. 1468/2016 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, κρίθηκε ότι η επίμαχη υπουργική απόφαση για τις δηλώσεις πόθεν έσχες “δεν έχει έδαφος εφαρμογής στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.652