Skip to main content

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

cyprus1Άχρηστοι και απάτριδες Πολιτικοί-ΜΜΕ-Συνδικαλιστές-Δικαστικοί-Κρατικός Μηχανισμός-Ανεξάρτητες Αρχές-ΜΚΟ και μια διαφθορά που διαπερνά όλα τα στρώμα��α της Ελληνικής κοινωνίας, συνιστούν την σημερινή Ελληνική πραγματικότητα.

Τριάντα οκτώ χρόνια φαιάς προπαγάνδας, διάλυση θεσμών και ηθών, μία κοινωνία ανήμπορη να επαναστατήσει, ανίκανη να υπερασπιστεί το Σύνταγμα της…….

Η γιορτή της Δημοκρατίας δείχνει την ποιότητα των Α��χόντων.

Τούρκος Αξιωματούχος στις Βρυξέλες, θέλοντας να συγχαρεί τις Ελληνικές Αρχές για την γιορτή της Δημοκρατίας, είπε ειρωνικά ότι το 1973 στο Παρίσι ο Ετσεβίτ έκανε το χατίρι του Καραμανλή και Κίσινγκερ για διζωνική Κύπρο για να επανέλθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Το πώς το 22% των Τούρκων έφτασε στο 38% αυτό κανέναν δεν απασχόλησε.Η γιορτή της Δημοκρατίας θα πρέπει να καταργηθεί γιατί φέρνει μνήμες των αδικοχαμένων παιδιών μας και της μεγάλης προδοσίας που οι πολιτικοί μας μεθόδευσαν και υλοποίησαν με την βοήθεια του μπάρμπα Σαμ.

Οι τρείς Αρχηγοί των Ε.Δ, ο Λαμπράκης, ο Καραμανλής και πολλοί άλλοι ξεπούλησαν την Κύπρο. Ο Ιωαννίδης ανέτρεψε Παπαδόπουλο και Μακάριο. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού . Ο Φάκελος της Κύπρου καίει έκτοτε την Ελλάδα.

Η Αρχή της Νέας μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας άρχισε με μία προδοσία και τελειώνει με μία μεγαλύτερη προδοσία, με την ταπείνωση ενός ολόκληρου λαού, με τον εξανδραποδισμό του φυτωρίου του και το ξεπούλημα του πλούτου του. Ένας Λαός που χάνει την ψυχή του είναι τελειωμένος.
Τα μνημόνια είναι μέρος ενός σύνθετου σχεδίου που στόχευε τον Ελληνικό Λαό εξ αιτίας της Εθνικής του Ταυτότητας και του πλούτου που υπάρχει στη Χώρα. Τον δυσφήμησαν, τον ταπείνωσαν, τον φόβισαν και του στέρησαν την δυνατότητα να ζήσει.
Ο Έλληνας ψηφοφόρος έγινε κοματοκρατούμενος, δεν έχει την δύναμη να πολεμήσει γιατί σου κλέψανε την υπερηφάνειά του, το χαζοκούτι τον απεβλάκωσε. Η Ελλάδα φαίνεται να έχει τελειώσει γιατί ο Έλληνας έχασε τα πιστεύω του και η ηγεσία του υπερέβη τον «Εφιάλτη». Ένας είναι ο αντίπαλος, η παγκοσμιοποίηση.

Η παγκοσμιοποίηση φοβάται μόνο τον Πατριωτισμό, τους ελεύθερους ανθρώπους, και η φλόγα αυτή αναζωπυρωνεται καθημερινά , χαλυβδώνει την θέληση και την επιθυμία για ζωή. Οι άνεργοι σε λίγο θα γίνουν το πλήθος και οι εργαζόμενοι η μειοψηφία θα γίνουν μια στρατευμένη αντίσταση.
Δυστυχώς κανείς μας δεν επιθυμεί αυτ�� την κατάσταση γιατί η εξέγερση θα γίνει απο τους πινώντας και τους διψώντας και όχι απο τους καλοβολεμένους, στους οποίους μέχρι σήμερα περιλαμβανόμαστε και εμείς, και ενδιαφερόμαστε για την διατήρηση ή καλλίτερα να περισώσουμε τα κεκτημένα.

Φυσικά για μας το νόημα της επαναστασης είναι εντελώς διαφορετικό από τους ήδη πεινασμένους, που σε λίγο προβλέπουν να δούν τα ραδίκια από κάτω .

Έχει δίκιο το Άσπρο Φτερό και συντάσσομαι με τις απόψεις του. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλλίτερο. Οι μελλοθάνατοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα, και αυτό είναι η διάκριση μιας επαναστατικής λαϊκής κίνησης, που στοχεύει στην πραγματική Ελευθερία , Ισότητα , Αδελφότητα, και Ανεξαρτησία, από μια άλλη αυτής της Φασιστικής Δημοκρατίας που επικαλούνται και ευαγγελίζονται οι σημερινοί Άρχοντες και κόμματα .
Δεν είναι κατανοητό το δικαίωμα να καταπατούν με τόση ευκολία κάθε δημοκρατικό θεσμό , εναντίων του ίδιου του Λαού , και ταυτόχρονα να επικαλούνται την Δημοκρατία που τόσο βάναυσα λεηλατούν, ατιμωρητί.
Κάποιος μίλησε για τον Ρήγα. Οι αρχές και οι λόγοι για μια επαναστατική κίνηση είναι οι ίδιες, και δεν αλλάζουν με τα χρόνια ή τις συνθήκες . Η Τυραννία που ζεί σήμερα ο Ελληνικός Λαός έχει τα όριά της, και η αρχή του τέλους, είναι προσδιορισμένη και προδιαγεγραμμένη απο τη ίδια την κατάσταση. Τα φληναφήματα που συζητούμε περί αναζητήσεως Αρχηγού κ.λ.π. θα επιλυθούν μόνα τους και στην πορεία.
Ουσιαστικά απεύχομαι αυτή την κατάσταση γιατί θα είναι πολύ οδυνηρή και μακροχρόνια, αλλά σε αυτή την κατάσταση μας οδηγούν οι αρχές του σόκ & δέους, που εφαρμόζονται κατα γράμμα , για την Οικονομική επικυριαρχία και την υποδούλωση της Χώρας μας.

Βρισκόμαστε προ του χείλους του γκρεμού και της απογνώσεως. Τα ψευτοδιλήμματα περι Ευρώ και Δραχμής δεν καλύπτουν πλέον ούτε την μία ούτε την άλλη περίπτωση . Εδώ που φτάσαμε θα πονέσουμε όποια λύση και άν διαλέξουμε. Οι υποσχετικές των κομμάτων είναι φρούδες προς άγραν και μόνον ψήφων για αναρρίχηση στους γλυκούς θώκους της εξουσίας

Είθε η σοφία του λαού μας να δώσει το ταχύτερο διέξοδο στο πρόβλημά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Νεώτερος Ορισμός της Ελληνικής “Δημοκρατίας”!

“Είναι το πολίτευμα της κληρονομικής διαδοχής της κομματικής και πολιτικής ηγεσίας σε διαρκώς μετ…

Νόμος για την απαγόρευση συλλογής βρόχινου νερού!

Το σχέδιο για να παραδοθούν τα νερά της Ελλάδας έχει ως εξής:Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ(ΠΗΓΕΣ, ΠΟ…

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ-ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΓΚΡΑΜ.

Το πείραμα του Μίλγκραμ είναι ένα από τα πιο γνωστά αντιδεοντολογικά πειράματα της ψυχολογίας, ου…